مثل اینکه آره ... میگن تا 6 هقته مصدومه ... !نقل قول:
اقا فردیناند پر؟؟؟؟
!
دوستان من میگم یه عکس با حال بزاریم واسه امضا ...!
Printable View
مثل اینکه آره ... میگن تا 6 هقته مصدومه ... !نقل قول:
اقا فردیناند پر؟؟؟؟
!
دوستان من میگم یه عکس با حال بزاریم واسه امضا ...!
دوستان نمی خوام به دعوا دامن بزنم (که اگه می خواستم تو تاپیک آلمان می ذاشتم) ولی خود آلمانی ها هم امید ندارن قهرمان بشن:27:
«"فرانس بکن باوئر" بازيکن افسانه اي فوتبال آلمان گفت که نسبت به موفقيت تيم ملي اين کشور در مسابقات جام جهاني 2010 خوشبين نيست.» به نقل از سایت football3
همینمون مونده بود که انگلیس قهرمان بشه
این عکس چه طوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها از این حرفا رو نزدید. باور کنید اینجوری پیش بره کلا انجمنو می بندن:20:
موقعی که انگلیس قهرمان شد اونایی که این حرفارو می زنن می بینیم:46:
منم امیدوارم انگلیس قهرمان شه
دوستان همه با هم دست به دعا برداشته و هم نوا با مربی و بازیکنان عزیزمان یک صدا فریاد می زنیم که دیگر بازیکنان تیم ما مصدوم نشوند.:42:
« فابيو کاپلو اظهار داشت: گمان نميکنم خدا عليه ما باشد؛ اما من و اعضا تيم از درگاه او تمنا داريم به ما کمک کرده تا ماجراي مصدومين تمام شود» به نقل از football3
دوستان یه مطلب از مارادونا جالبه بخونید:
« ماردونا تيم آلمان را به ارايه بازي خشن متهم کرد و گفت: شايد اين نوع بازي آنها به دليل ياسي است که بر اين تيم مستولي شده است. :31:
مارادونا تاکيد کرد: فشار تيم ملي آرژانتين باعث شد تا آنان مايوس شده و نتوانند بازي هجومي سازماندهي شده ارايه کنند.
به گفته سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين، اگر بازيکني نتواند به خاطر فشار رقيب دو پاس درست پشت سرهم بدهد، چنين واکنش هايي را انجام مي دهد.» باز هم به نقل از football3
دوستان نظرتون چیه که امضاهامون ثابت بمونن و این نوار رو کنارش بندازیم؟! سایز امضا هم 350 * 150 باشه؟ بعد اون موقع که وحید طرفدار چلسی عکس لمپارد رو میزاره، لیورپولی ها جرارد رو میزارن، آرسنالی ها هم بازیکن مورد علاقشون و... نمونش امضای من:
اگه موافقید، بگید که فایل psd رو بزارم یا امضاهاتونو با سایزی که گفتم بدین، واستون درستشون کنم و نهایتا اپشون کنم.راستی تو این لینک ویکی شماره بازیکنا اومده:
راستی وحید کاپیتان دوم هم لمپارده! خوشحال باش!:31::46:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/England_national_football_team