چند خبر از آرژانتین
ته وز: مسى بى نظير است
كارلوس ته وز كه به همراه تيم ملى آرژانتين براى حضور مقتدرانه در جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى آماده مى شود، با خوشامدگويى به ليونل مسى او را از استعدادهاى بى نظير تاريخ فوتبال دانست.ته وز در گفت وگو با روزنامه A.S اسپانيا عنوان كرد: مسى شگفت انگيز است. تماشاى بازى هاى او براى همه لذت بخش است. از اين كه كنار چنين بازيكن بزرگى به ميدان بروم بسيار خوشحال خواهم بود. او هميشه چيزى براى شگفت زده كردن ديگران دارد. چه در تمرين چه در زمين بازى و چه در اردوى تيم ملى.وى در ادامه افزود: مسى در همه زمينه ها بسيار پخته عمل مى كند، او در اردوى تيم ملى و حتى بيرون از زمين هم هرگز رفتار غيرحرفه اى از خود نشان نمى دهد.مهاجم تيم منچسترسيتى درباره وضعيتش در جام جهانى اظهار بى اطلاعى كرد و گفت: بايد اين مسائل را از مارادونا بپرسيد. من نمى دانم در سر او چه مى گذرد. اما فكر مى كنم آرژانتين مى تواند در جام جهانى با ۳ مهاجم به ميدان برود. دوست دارم در سمت چپ خط حمله به ميدان بروم و به مسى كمك كنم تا مانند حضورش در بارسلونا، آرژانتين را هم به موفقيت برساند.ته وز در پايان با اشاره به وضعيت خوب تيم آرژانتين گفت: شرايط بسيار خوب است، تمام بازيكنان با آمادگى و روحيه بالا تمرين مى كنند. بى صبرانه منتظر آغاز جام جهانى هستيم تا بعد از سال ها افتخارآفرينى كنيم.
مارادونادر پى آرامش
سرمربى تيم ملى فوتبال آرژانتين گفت: با خبرنگاران مشكلى ندارم اما آنها براى حضور در تمرينات هنگام جام جهانى آزاد نيستند.ديگو مارادونا اظهار داشت: من با رسانه ها و خبرنگاران مشكلى ندارم اما نمايندگان جرايد و راديو و تلويزيون نمى توانند هنگام برگزارى مسابقات جام جهانى هر زمانى كه بخواهند وارد تمرينات شوند.اين مربى كه براى مدت نيم ساعت به رسانه ها براى حضور نمايندگان خود در جلسه تمرينى تيمش پس از ۴روز ورود به خاك آفريقاى جنوبى فرصت داد، افزود: دوست دارم محيط تيم هنگام برگزارى جام خالى از تنش باشد. بدين خاطر جلساتى كه خبرنگاران مى توانند در تمرين تيم در پيكارهاى آفريقاى جنوبى حضور پيدا كنند، بسيار محدود است.
ماسچرانو اميدوار به «آلبى سلسته ها»
كاپيتان تيم ملى فوتبال آرژانتين گفت: تمريناتى بسيار مفيد و سودمند انجام داده ايم و براى حضور در جام جهانى بسيار آماده هستيم.خاوير ماسچرانو اظهار داشت: در چند روز گذشته فشار تمرينات در آفريقاى جنوبى بسيار سنگين بود به طورى كه نفس همه بازيكنان تيم را گرفت. با اين وجود احساس مى كنم تمريناتى سودمند و مفيد داشته ايم. با بازيكنان كه صحبت كردم، آنها نيز همين باور را داشتند. معتقد هستم پس از انجام اين تمرينات براى حضور در جام جهانى بسيار سرحال و آماده هستيم.
ميليتو در برزخ
مصدوميت زانوى راست مهاجم تيم ملى فوتبال آرژانتين مقامات اين تيم را به شدت نگران كرده است.ديه گو ميليتو مهاجم سرشناس اينتر ايتالياوبهترين بازيكن فينال ليگ قهرمانان اروپا، در جريان تمرينات روز گذشته تيمش در آفريقاى جنوبى واقع در شهر پرتوريا مصدوم و به بيمارستان محلى منتقل شد. پزشك تيم ملى آرژانتين معتقد است مصدوميت اين بازيكن جدى است و در بهترين حالت بايد تا قبل از بازى هاى گروهى در استراحت مطلق بسر ببرد.