منم تبریک میگم به امید قهرمانی درفصل بعد.
منم تبریک میگم به امید قهرمانی درفصل بعد.
خیابانی واقعا دیگه حالم رو به هم زد!راستیتش یه کم تابلو بود پرسپولیس جام رو میگیره از بعد بازی صبا من داشتم اتاق با قابلمه دور افتخار میزدم :31:خوب باید این جمعیت راضی بشه دیگه نمیشه که!سال بعد پرسپولیس لیگ رو نبره امیر برنگرده استقلال حذفی رو نبره البته به عنوان یه استقلالی از باخت تیم شهرمان ناراحتم از خوشحالی شما خوشحال.
معلوم نبود اینا (بازیکنا و او آقایون نارنجی) موقعی که تی وی یوسفی و مزدک و نشون میداد، چی زده بودند که این کارا رو می کردند!:18::27:خارجی ها تو مراسمشون، رسما مست میخورن عرق می کنن!!!:31: از این اداها هم در نمیارن!:27:
به نظر من مراسم قهرمانی پرسپولیس تو لیگ هفتم خیلی بهتر بود! (من خودم آزادی بودم)... من موندم این سکویی که اینقدر پزش رو میدادن چی داشت!؟ والا کم مونده بود اون جاهایی هم که از سکو معلوم نبود رو هم تبلیغات بچسپونن... مثلا اومدن نوآوری کنن!:2:
خلاصه خدا رو شکر کسی آسیب ندید!:18: بازم تبریک میگم به قرمز ها!:31:
:16:نقل قول:
...
:10:نقل قول:
منم همینطور
اون پیراهن نارنجیا کی بودن واسه خودشون خوشحالی میکردن ؟؟؟:27:
اون آهنگ بیژن مرتضوی !!!:27:
رو سکو که فقط تابلو تبلیغات بود !!!:27:
جشن قهرمانی بارسا کجا این جا کجا !!!
در کل ما هم به عنوان یه استقلالی تبریک میگیم که با ما تو آسیا همراه شدید !!!
منم به عنوان یه استقلالی تبریک میگیمنقل قول:
به همه پرسپوليسيا اين قهرماني شيرينو تبريك ميگم
به اميد قهرماني در اسيا
درود بر پرسپولیس قهرمان.
درود بر سلطان علی دایی.
آفرین به همت پرسپولیس.
مبارکتون باشه این قهرمانی
ولی حق گسترش فولاد نبود که بیاد این طوری ورزشگاه رو ترک کنه با اون وضعی که پیش اومد............
تیمی که حدودا سه ساله تاسیس شده تو دسته یک هفتم هست اومد به ذوب اهن 2تا گلزد وهمه دیدن که تو یادگار امام چه بازی زیبایی به نمایش گذاشتند واقعا باید بهش افرین گفت.
متاسفانه بدبختی کشور ما تو فوتبال اینه که همه طرفدار استقلال یا پرسپولیس هستند یکی بیاد بگه اخه مگه تیمه شهر خودتونه که دارین اینجوری جون میکنین واسش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی دیروز پرچمهایی زده بودند که نمیخوام اسم شهر بگم ولی اگه اونا تعصب وغیرت دارن برن تیم خودشونو تشویق کنن