در مورد مدلهای جدید سامسونگ چرا دوستان و اساتید هیچ نظری نمیدن .
من دیروز رفتم جمهوری و مدلهای C6900 , C6200 و C7000 v رو دیدم . ملاک مقایسه من همگی سایز 46 بود . از نظر تصویری هر سه شون عین هم بودن و با اینکه روی کاغذ کنتراستشون متفاوته ولی عملا من حدود 2 ساعتی که حد اقل تو 20 تا نمایندگیه مختلف با زوایای دید مختلف و شدت روشنایی مختلف مقایسشون کردم هیچ اختلافی با هم نداشتن . البته اینم خدمتتون بگم که هر سه شون در حد عالیه عالی بودن برتری 6900 به 6200 قابلیت اتصال مستقیم به اینترنت ( که البته به نظر من خیلی کاربردی نیست ) و کنتراست بالاترش هستش ( که همونطور که خدمتتون عرض کردم عملا هیچ اختلافی قابل مشاهده نیست ) . و برتری مدل 7000 هم علاوه بر کنتراست سه بعدی بودنشه که نمیدونم با توجه به جدید بودن این تکنولوژی و نقایصی که تو بدو استفاده میتونه داشته باشه تا چه حد میتونه اختلاف قیمت 900 تومنیش رو به نسبت 6900 توجیه کنه ( قیمت 7000 ، 3500 و قیمت 6900 ، 2600 بود حدودا )
ضمنا 6900 هم با مدل 6200 حدودا 200 تومن اختلاف قیمت دارن .
خدمتتون عرض کنم که از نظر دکور و ظاهر به نظر من 6900 واقعا شکیل و زیباست و از اون دو تای دیگه یه سر و گردن بالاتره .
دوستان عزیز دیگه هم اگه نظر کارشناسیشون رو بگن همگی استفاده میکنیم و سپاسگزار خواهم بود . اگه استاد بزرگم جناب آقای Alucard هم اعلام نظر کنن به سر بنده منت گذاشتن .
سپاس