آره. اگه لمپارد از اون شوت قشنگاشو بزنه تمومه:31:نقل قول:
Printable View
آره. اگه لمپارد از اون شوت قشنگاشو بزنه تمومه:31:نقل قول:
من که کلا ناامید شدم از این لیورپول!:2: 100% میبازه:41: با این تماشاگرای فجیعش که چلسی رو تشویق می کنن:2:
من نمیدونم مشکل این داورا با چلسی چیه؟
بابا بیاین این سعید مظفری زاده رو بزارین داور ... چه داورایی داره این لیگ انگلیس!!!:2:
چلسی رو تشویق میکردن؟نقل قول:
با این تماشاگرای فجیعش که چلسی رو تشویق می کنن
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
حیف شد باید 2 تا دیگه همین نیمه میزدن!
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
تصور اینکه نیمه دومو نمیتونیم ببینیم زجر آوره!
2-0
FrankinG
تبریک به چلسیایی ها : دی
واقعا" برای لیورپول متاسفم , از شعارای هواداراشون همه چی معلوم بود :2:الحق که لوزر هستن
مثل این که راه قهرمانی برای چلسی هموار تره ! ... ولی خب فوتبال ورزش بی رحمیه ... شاید ییهو پورتسموث قهرمان شد :دی
تبریک به طرفدارای چلسی...:20:
شدیدا متاسفم واسه لیورپول!...:41: واقعا ثابت کرد که کثیف ترین تیم انگلستانه!:2:
تیمی که از 11 شوتی که تو نود دقیقه زده، فقط یکیش تو گل بود و فقط یکی دو بار از تو محوطه جریمه شوت زده، لیاقت نداره!:13:اونم تو زمین خودش...:puke:
با این پلاکارد مسخرشون...:2::puke::2:
جرارد خیلی تابلو سوتی داد!!:13:
یعنی واقعا لیورپول میخواست ببازه؟؟؟ من خودم تا حدودی قبول دارم که لیورپول بدش نمیومد ببازه ...آخه انگیزه ای هم نداشتن .. واسه چی بازی کنن؟
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
حالا فقط امیدوارم منچستر نبره ...
والا به من باشه آره...:31:نقل قول:
یعنی واقعا لیورپول میخواست ببازه؟؟؟
ولی خداییش چلسی هم کلا این فصل فوق العاده بوده...:31: به قولی آدم کج بشینه راس بگه...:20:
منچستر هم باید بلکبرن رو می برد که دنبال نتیجه لیورپوله............. نباشه...:2: اه اه