رفیق یه خاهشی ازت دارم اونم اینه که میتونی یه سورس بزاری که توش یه والو فالس کنه و بشه اعداد داخل والو نیز تغییر داد من که از ایت چیززایی که اینا گزاشتن هیچ نفهمیدمنقل قول:
نوشته شده توسط Blue Rose
Printable View
رفیق یه خاهشی ازت دارم اونم اینه که میتونی یه سورس بزاری که توش یه والو فالس کنه و بشه اعداد داخل والو نیز تغییر داد من که از ایت چیززایی که اینا گزاشتن هیچ نفهمیدمنقل قول:
نوشته شده توسط Blue Rose
سلام
کدی رو که اقا مرتضی گذاشت رو داونلود کن
حالا با توجه به مقدار و نوع پروسه ای که بدست اوردی جایگزاری کن
مثلا میخوای درصد کارهی انجام شده توی بازی همسایه جهنمی رو 100 در صد کنی
شماره پروسه 00f311f4 بود نوعش هم integer4byte
Dim Value As Long
Value = "&H" & "00F311F4"
WriteLong Value, "Neighbours From Hell", 100
در ضمن من کدی واسه فریز کردن ندیدم
اما این کد مقداری رو که شما میدی فریز میکنه
جون هركي دوست دارين يه اموزش كامل رو بزارين تا بفهميم چه كار كنيم الان يه ماه كه الافيم
اگه بلدي نيستين چرا تاپيك زدين؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط prance3
من خودم هم دنبال یکی میگردیم که اموزش بده
واسه همین هم تاپیک زدم
اما میبینی که اونی که بلده تو فکر چیز دیگه ایه
دوستان بتون یه توصیه بکنم بی خیال شید اقای مرتضی پیداش نیست چند وقته من شاید تو تابستون یه اموزش زدم ولی بهتره فعلا بی خیال شید
gamehackir جون شما بلد نیستسی با vb تراینر بسازی
بابا هممون سر کاریم
شما از کجا میدونید من بلد نیستم؟؟؟؟
من تا به حال لی ترینر به vb .net و c++ نوشتم شما اگه یه سرچ کنید تو اینتر نت کارامو میبینید البته به اسم گروه ces هستش
اینکه من تا بحال کم اموزش میزارم به دلیل کمبود وقت و سنگینی دروس هستش چون مدرسه ی عادی نمیرم اکثرا هم از مدرسه ان میشم
در ضمن:
نیستسی ===============} سوتی
به نام خدا
با سلام بر همگی بابا دمتون گرم خیلی به ما حال دادید والا من چند روزی بود که نبودم به خاطر امتحانات و ساخت چند بازی و برنامه و از همه مهمتر ساخت سایت جدیدم و...
بعد نکته دیگر اینکه این تاپیک دیگه خیلی در پیت شده هر آدم بی ادبی که تازه کامپیوتر خریده ( تازه به دوران رسیده ) که اسمش را نمی برم می یاد و می گوید شما بلد نیستی و نمی دانم اگه بلد نیستی چرا ؟ .... بماند اگه من بلد نبودم که دیوانه نبودم بیام به امثال شما ( معرفی نمیکنم ) آموزش بدم در ضمن وقتی گفتم پیشرفت گفتم برای دوستان خودم از جمله گیم هکر جان و Blue Rose و دو سه تا با مرام دیگر نه برای هر کس دیگری پس اظهار نظر نکنید !
من آدرس سایتم را که خیلی کار دارد را بعدا به صورت پیغام خصوصی برای دوستان خودم ارسال می کنم .
در ضمن اگر سوالی دارید بپرسید تا آنجا که بتوانم راهنمایی میکنم در ضمن سوالاتتان را کمی اگر ممکن است واضح تر بپرسید .
با تشکر
سلام به تمامي دوستان
اين وب سايتي كه مي خوام به شما معرفي كنم يكي از بزرگترين وبلاگ هاي ويژوال بيسيك است...
شما با عضويت در اين وب سايت ميتوانيد برنامه هاي ويژوال بيسيك خود را به صورت كاملا رايگان سفارش دهيد
من كه خودم تا حالا هر چي برنامه خواستم اين وب سايت در كمتر از 4 روز برام آماده كرده!!!
در ضمن آموزش هاي فوق العاده خوبي داره!!
++علاوه بر اين با عضويت در اين وب سايت ميتونيد درخواست دعوتنامه پرشين گيگ بكنيد
من خودم بعد از 5 روز كه مطرح كردم دعوتنامش برام رسييد
اينم وب سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]