احيانا كسي اين مشكل رو نداشته ؟؟؟نقل قول:
Printable View
احيانا كسي اين مشكل رو نداشته ؟؟؟نقل قول:
یک نکته جالب و خیلی خنده دار در این بازی این که با اینکه شما با دوربین سلاحتون به سختی میتونید هدف رو نشونه گیری کنید ولی با این حال دشمنان شما به راحتی و از فواصل زیاد شما رو لای بوته ها شناسایی می کنند که کاملآ بازی ضعیف و خارج از انتظار یک گیمر خوب می باشد!!!
اینم روش انلاین بازی کردن این بازی :
[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420576
دوستان منم مشکل صدا دارم . یکی از دوستان که لینک بازی سنتر رو دادن دستشون درد نکنه ولی فیلتره . گندش بزنن مخابرات و فیلترینگ و ... . دوستان هر کی میدونه بگه . من آپدیت جدید رو هم نصب کردم نشد .
همیشه خوش بین باش.نقل قول:
فکر کن که دشمنان تو تیراندازی کاملا حرفه ای هستن:31:
سلام این بازی بدترین بازی از لحاظ باگ هستش
اقا ما می رفتیم پشتت یارو دشمنه جفتک وارو می زدیم ولی دریغ از یه نگاه
هزار تا تیر می زنیم به پاش ولی دریغ از یه خارش
بعضی جاهاش (همش) وقتی میوفتی تو یه چاله باید ده تا پرش بزنی بیاد بیرون و ----
مذخرف تموم شد
فقط یه چیز باحال داشت
میتونستی نارنجک رو پرتاب کنی پیش برجک بعد با اسنایپ منفجرش کنی
بازی واقعا ضعیفیه! خیلی خواسته تو تبلیغاش سر و صدا کنه ولی افتضاح عمل کرده. هوش مصنوعی بازی بچه گانس!! دشمنا بدون اسنایپر دقیقتر شلیک می کنن! استتار هم می کنی سریع پیدات می کنن. یکی از مسخره ترین قسمتاش اینکه اگه از مسیر اصلی بازی نری جونت شروع میشه به کم شدن!!! یک مرحله هست که باید از خودت دفاع کنی تا هلیکوپتر سر برسه اونجا از هر مسیری غیر از مسیر مشخص شده بری جونت کم میشه.
یه چند تا مرحله داشت مثلا میخواستن ادای COD را در بیارن! نحوه دویدن سربازا خیلیخ نده دار بود! هم تیمی ها هم که یک نفر و نمیزدن!
کلا بازی فوق العاده ضعیفیه ! برای 7 سال پیش خوب بود ولی الان با این سطح کیفیت بازی ها ، این بازی نا امید کنندس
خلاصه باگ های بازی آدم و کلافه می کنه. من که uninstall میکنم!
نقل قول:
دوست عزیز نکن این کارو خووووو...:31:یه ترینر بزن تا آخرش برو حیف میشه!پول دادی واسش
من تا وسطاش رفتم (بعد اونجا که باید طرفو تو قایق بزنی از پشتشم همیجور نامردا میومدن)ولی دیگه زدم تو کار ترنر تا آخرش رفتم...:5:
آقا یه سوال؟این دشمنا چرا شبیه نیروهای صدام بودن؟!!
از اونجا که خیلیها ناراحتی اعصاب گرفتن به خاطر این بازی من لینک ترینرشو میزارم برید حالشو ببرید:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نبود جاب من بیچاره رو بده .نقل قول: