سلام!!!
اول عید همگی مبارک!:31:
دوم: آغاز کل کل!:31::46:
نقل قول:
فن در سار رو در فینال داشت
مگه الان نداره؟
نقل قول:
منچستر به دوچیزش وابسته ست:رونی و فرگوسن...
بدت نیاد ولی حرفت در این حد مسخرست (البته با عرض پوزش) که من بردارم بگم بارسا هم به دو چیز وابستس، پپ و مسی!
نقل قول:
چرا که 3 بازیکن نزدیک 40 سال در ترکیب منچستر
ببخشید، کدوم سه بازیکن؟!!! اون هم 40 سال!!؟!!
نقل قول:
گل های دیگرتون مثل گل اسکولز که میخواست با راست بزنه خورد به پای چپ و دیدای بدبخت هر چی زور زد نتونست بگیرش...!
میگن آدمیزاد فراموشکاره واقعا راسته... ژانگولر جون (اسم کوچیکتو نمیدونم:دی) دو سال پیش همین اسکولز پیر و فرتوت حذفتون کرد...اوه اوه... شاید دو سال پیش اسکولز جوون بود...اینم هست... اصلا بیخیال!:31:
نقل قول:
شما میخواین ببرین اینتر رو امسال؟؟؟حالا اونم اگر ببرین میرین توی شکم بارسا و خسته و ناامید بر میگردین!
فکر کنم شما باید اینتر رو ببرین (اونم اگه به هم بخورین)!:دی
نقل قول:
نکته اول:به نظر میرسه تنها تیمی که ستاره هاش از همه بیش تره بارساست.
هرکی با پدیده ای به نام تی وی آشناست اینو میدون... برو نکته دو!
نقل قول:
نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
زالاتان - سال حضور در بارسا 2009
ماکسول - سال حضور در بارسا 2009
سیدو کیتا - سال حضور در بارسا 2008
دنی آلوز - سال حضور در بارسا - 2008
پیکه - سال حضور در بارسا 2008
یحیی توره - سال حضور در بارسا 2007
تیری آنری - سال حضور در بارسا 2007
اریک آبیدال - سال حضور در بارسا 2007
گابریل میلیتو - سال حضور در بارسا 2007
تمام این بازیکنان بالا که بیشتر مواقع تو ترکیب اصلی بارسا هستند، از تیم های سابق خودشون که البته بارسلونای ب نبوده، با قیمت های نجومی خریده شدند و عضو بارسا شدند.
نقل قول:
نکته سوم:پیکه توی منچستر نیمکت نشین بود اومد بارسا غول دفاعی شد.
خیلی جالبه که هر کسی میخواد برتری پپ رو به رخ فرگی بکشه، جریان پیکه رو مطرح میکنه...
سال 2004 وقتی این بازیکن اسپانیایی (کاتالانی) 17 سالش بود از تیم جوانان بارسا، قراردادی یک ساله رو با منچستر می بنده که بعد این قرارداد تمدید میشه... اون موقع تو پست پیکه غول هایی مثل فردیناند، سیلوستره و برون بودند... واسه همین فرگی از پیکه در سمت راست استفاده میکرد و مثل الان که رافائل تو منچستر تعویضی نویل یا اوشی هستش، اون هم تعویضی این دو نفر بود. در فصل 2006 - 2007 به صورت زاراگوسا میره و بعد از یک فصل به یونایتد بر میگرده و سال رویایی 2008 برای منچستر رقم میخوره و...
حالا شما در نظر بگیرید که کدوم مربی میاد مدافعان آماده و باتجربه و نه چندان مسن (برای مثال ریو فردیناند الان 32 سالشه) خودش رو بیخیال بشه و یه جوون رو بزاره جای اون ها؟ بالتبع وقتی به یه بازیکنی بازی نرسه، قطعا میره و عضو یه تیم دیگه میشه... تازه اگه باشگاش هم مشکل مالی داشته باشه که دیگه... الان شما نیگا کن... ریو فردیناند با مارکز و پویول همسن هستند، وقتی پیکه به بارسا رفت، مارکز افت کرد و پیکه جای اون رو گرفت... شاید اگه پیکه تو یونایتد می موند، با افت فردیناند (که شاهدش هستیم) پیکه جای اون رو می گرفت... می خوام بگم شما میای میگی پیکه تو منچستر نیمکت نشین بود و تو بارسا فیکس... ولی نمیای جوونی پیکه رو تو منچستر و شرایط منچستر رو بگی و حتی نمیگی که بارسا تیم شهر آبا اجدادیه پیکه است!!!!
نقل قول:
اگر اخبار دنبال کرده باشین سر الکس فرگوسن میگه که جانشین احتمالی بعد از برای منچستر رو پپ گواردیولا بر می گزینم...
کسی منکر موفقیت های گواردیولا نشده... من خودم خیلی قبولش دارم و حتی اگه جانشین فرگی هم بشه، باز هم خوشحال میشم...
قربون همتون:11:
یاعلی