کاش اصلا هر دوتاشون می باختن...اصلا بمب اتم می افتاد همشون نفله میشدن.:31:
فقط به خاطر بکهام بود که یه کوچولو تحمل کردیم نگاه کردیم بازیو...
بازی خوبی بود...
Printable View
کاش اصلا هر دوتاشون می باختن...اصلا بمب اتم می افتاد همشون نفله میشدن.:31:
فقط به خاطر بکهام بود که یه کوچولو تحمل کردیم نگاه کردیم بازیو...
بازی خوبی بود...
این چه حرفیه که میزنی؟ معلومه که بازی خوبی بود. جدا از نتیجه بازی، یکی از مهیج ترین و آموزنده ترین فوتبالهایی بود که دیده بودم.نقل قول:
ببخشد حاجی اقا شما چند سالته خوش چندومی که این هم :31:نقل قول:
عزیز من بنده اصلا شما طرفدارای تازه بدوران رسیده رو که تازه دیروز طرفدار چلسی شدید قبول ندارم شما حالا حالاها جا دارید واسه اینم که کم نیاری حرف تکراری نزن نگو که من از زمان زولا و .....طرفد ارش بودم که فقط باعث خنده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اغنا شدیم از بس جام بردیم چرا حرص بخوریم جواب همین قدر بسه ارزششو نداره
آرسنٍ 13 ستاه توی آرسنالهنقل قول:
چیزی حول و حوش 1997 پس بحث قبل 2000 رو نکن
کارنامه ونگر کاملا مشخصه
منچستر سمبل ثباته؟
الکی نمیشه حرف زد
آرسنال 10 سال پیاپی هست که به لیگ قهرمانان صعود میکنه و از گروه خودش بالا میره
منچستر تونسته همچین کاری بکنه؟
یه تیم دیگه بود که همچین کاری تونسته بود انجام بده
رکورد 49 بازی بدون باخت چی؟
اتفاقا تیم شما آخر مشکلاته!
اوضاع مالی باشگاه منچستر رو نگاه کنید و اوضاع مالی باشگاه آرسنال رو
آرسنال در هر بازی تقریبا ورزشگاه خانگشی پر بوده
فعلا هم داری زیادی کری میخونی
فاصلتون 2 امتیاز بیشتر نیست و آخر فصل معلوم میشه کی بالای جدول وای میسته
حتی برای دومی!
اگه فرگی برای تو دانشمند فوتباله
آرسن برای من خدای فوتبال و مربی گریه
الانم بحث بین من و شما فیاده نداره
نه شما در جایگاهی هستی که آرسنال و آرسن ونگر رو نقد کنیم نه من در چنین جایگاهی هستم
هرکی میخواد از آرسنال بره
منچستر سیتی با این همه خرجی که کرد به کجا رسید؟
ولی آرسنال چی؟
آرسنال تازه 2 هفتست صاحب مهاجم شده
اونم چه مهاجمی!
مهاجمی که تازه از بند مصدومیت رها شده
قبلش از هافبک هجومی استفاده میکرد!آرشاوین)
آخه خدا وکیلی بیا دلایلی که با اونا میخوای ثابت کنی آرسنال و ونجر مظهر ثباته رو نگاه کن ببین آیا دلایلت خنده دار نیست؟نقل قول:
منچستر سمبل ثباته؟
الکی نمیشه حرف زد
حالا به دلایلی که من میگم نگاه کن:نقل قول:
آرسنال 10 سال پیاپی هست که به لیگ قهرمانان صعود میکنه و از گروه خودش بالا میره
منچستر تونسته همچین کاری بکنه؟
یه تیم دیگه بود که همچین کاری تونسته بود انجام بده
رکورد 49 بازی بدون باخت چی؟
اتفاقا تیم شما آخر مشکلاته!
اوضاع مالی باشگاه منچستر رو نگاه کنید و اوضاع مالی باشگاه آرسنال رو
آرسنال در هر بازی تقریبا ورزشگاه خانگشی پر بوده
فعلا هم داری زیادی کری میخونی
فاصلتون 2 امتیاز بیشتر نیست و آخر فصل معلوم میشه کی بالای جدول وای میسته
گفتی از سال 2000 به اینور رو مد نظر قرار بدم... من هم قبول میکنم....
در ده سال اخیر (به غیر از امسال) منچستر 5 بار قهرمان لیگ برتر شده ولی ارسنال 2 بار که آخرین جام لیگ برتری منچستر بر میگرده به فصل قبل و آخرین جام آرسنال برمیگرده به 6 سال پیش....
توی جام اتحادیه منچستر تو دهه اخیر 2 بار قهرمان شده اما ونجر هنوز نتونسته تو 14 سال حضورش تو آرسنال این جام رو بگیره...
آرسنال فقط تونسته همه سرمایه گزاریشو تو دهه اخیر بزاره رو جام حذفی که اون 3 بار قهرمان شده و یونایتد یک بار و اگر سال 2005 که منچستر آرسنال فینال رو برگذار کردن ضربات پنالتی رو ما می بردیم، الان تو قضیه هم جلو نبودید....
تو کامیونی شیلد هم که ما 3 بار و شما دوبار قهرمان شدید...(هر چند من خودم اصلا کامیونی شیلد رو به عنوان فنجون هم قبول ندارم چه برسه به جام)
اما تو لیگ قهرمانان: منچستر تو 10 سال اخیر 2 بار به فینال رسیده و یک بارش رو قهرمان شده. دو بار هم تا نیمه نهایی اومده و حذف شده یعنی دو نه دوره اخیر 4 بار بین 4 تیم برتر اروپا بوده.
ولی آرسنال فقط یک بار به فینال رسیده و قهرمان نشده و یک بار هم در نیمه نهایی (دوره قبل) توسط منچستر حذف شده یعنی دو بار بین 4 تیم برتر اروپا از نه دوره...
حالا ما جام بین قاره ای منچستر و جام باشگاه های جهان رو حساب نمی کنیم...
راجع به سبقه دو تا مربی هم تو تیمشون که چند سال مربی گری کردند و مجموعا چقدر افتخارات دارن حرف نمی زنم...
حالا شما بیا بگو ما رکورد داریم که 49 بازی نباختیم.... خوب اگه نباختید چرا قهرمان نشدید؟ یا بیا بگو تیم ما با جوون بودنش پولداره و شما مشکلات مالی دارید... خوب اگه شرایط شما بیسته چرا باز 2 امتیاز از ما کمتر دارید؟
من یه چیزی هم راجع به مشکلات مالی منچستر بگم... منچستریونایتد به واسطه بدهکاری که گلیزر ها در سرمایه گذاری هاشون آوردند این بدهکاری ها رو درست کردند، اما از نظر درآمد (Income) منچستر تو چند سال اخیر همیشه بین 5 تیم اول دنیا بوده و البته از آرسنال هم بالاتر بوده:
اون جمله ای هم که بولد کردم آخر خنده بود!:27:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Deloitte_Football_Money_League
در پایان من خودم همه حرف های beckham7 رو قبول ندارم ولی انصافا شما هم بدون دلیل و مدرک و تو مایه های منیجر های و صاحب باشگاه های لیگ خودمون حرف میزنید... من خودم هم چلسی و هم آرسنال رو به عنوان تیم های بزرگ جزیره قبول دارم ولی اگه یه نفر بیاد منچستر رو، رو هوا مورد نقد قرار بده، قطعا جوابش رو میدم!:31:
قریون همتون:11:
یاعلی
جک 2010 آرسنال سمبل ثباته:31::31:
ای خدا مردم از خنده دادش کوچیکه منم به این حرف می خنده
شما اگه جای ما بودید چیکار می کردید ....
پر بودن ورزشگاهی که اخر بازیها خالی میشه صعود جز چهار تیم لیگ قهرمانان و هیچی نشدن اینم اضافش کن ثبات در زدن گل بخودی و... واقعا چه آماری!!؟؟:31: ادله تون واسه اثبات ثبات تیمتون خیلی با حال بود
بحث, خارج از موضوع هست!
فقط در مورد پر بودن ورزشگاه ها بگم که این منچستر بود که 2 فصل پیش میانگین تماشاگراش از ظرفیت ورزشگاه بیشتر بود...ادعا میکنی..راس میگین یه کاری نکنین که تماشاگراتون ورزشاهتونو ترک کنن....
بازی با میلان رو هفته بعد نشون میده...؟به نظر من میلان بازم شالنس بالایی داره..اصلا بعید نیس که بره بالا..همیشه گربه سیاه من یو بوده...ولی زنده باد من یو....:40:
مطمن باش برد باماست الان میلان کاکایی نداره رونالدینیو هم سر فرم سر فرم باشه تنها کاری از پیش نمی بره
واقعا به گفته صدر چه کسی فکر میکنه میلان میتونه یه مرحله بعد بره؟؟؟
نقل قول:بابا حالا شما هم زیاد گیر ندین به اون رفیقمون ... منم طرفدار چلسیم و تعصب چشمامو کور نکرده!( مثه اون کسی که اون مقاله 5 دلیل واسه برتری اینتر بر چلسی رو نوشته!)نقل قول:
به نظر من دو تیم چلسی و منچستر حالا حالا جا واسه امتیاز دادن تو لیگ دارن و به نظر من قهرمانی تو یکی دو هفته آخر معلوم میشه ...
ولی به نظر من زیادی خوش بینانه اون سه امتیاز بازی معروف رو واسه خودتون میدونی:21: