ببينم انوقت چند دانلود ميكنم؟
در ضمن نميشه خودمون نصب كنيم؟ بابا ما كل كامپيوترش رو هم خودمون مي بنديم اون وقت واسه چهار تا سيم 10 هزار تومن بديم؟؟!!
Printable View
ببينم انوقت چند دانلود ميكنم؟
در ضمن نميشه خودمون نصب كنيم؟ بابا ما كل كامپيوترش رو هم خودمون مي بنديم اون وقت واسه چهار تا سيم 10 هزار تومن بديم؟؟!!
موضوع چهار تا سیم نیستنقل قول:
نوشته شده توسط mhentezari
مودم تنضیماتی مربوط به همون شرکت رو داره و همچنین باید ip و dns و .... هم رجیستر بشه
تلفنی هم میشه داتک الان تلفنی بهت میگه چیکار کنی
آقا....من تازه دارم ميام تهران....كدوم شركت بهتر هست؟اين همه نظر سنجي نميخواد كه!
لطفا‘‘ راهنماييييييييييييييييييي ييييييييييي.
ممنونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Satyar
اگه سرویس ارزون و بی کیفیت می خوای داتک .
اگه سرویس خوب با قیمت مناسب می خوای سرویسهای سه ماهه و یک ساله سپنتا .
نقل قول:
در باره نصب نرم افزاری در منزل حق باشماست . ولی نصب در مخابرات و رفع اششکال در صورت وجود مشکل را چه کسی می خواهد انجام دهد ؟؟!!
در باره سوال اولتون هم من درست متوجه نشدم منظورتون چیه ولی با پهنای باند 64 سرعت دانلود حداقل 7 ، با 96 حداقل 11 ، با 128 حداقل 14 یا 15 و با 256 حداقل 30 است .
اگر درست متوجه نشدم نظورتون را و جواب دادم ببخشید و سوالتون را دوباره مطرح کنید .
منظورم همين بود. ممنونم.
من البته تا حالا با adsl ور نرفتم! راستش من معمولا اين كارها رو خودم انجام ميدم و معمولا هم از پسش بر ميام. اما خوب چون تا حالا نكردم بهتره بپزسم كه نصبش چه مراحلي داره؟
و اينكه آيا ميشه من مودم رو خودم بخرم ونصب كنم و فقط اشتراك رو از مراكزش بگيرم؛ مثلا همين اشتراك تابستاني سپنتا؟
نقل قول:
معمولا تیم فنی قبل از اینکه به خانه شما بیایند اول یک سری به مخابرات می زنند و پورت شما را چک می کنند که هم مشکلی نداشته باشه و هم اینکه دیتا داشته باشه . بعد در منزل شما هم همین کارها را تکرار می کنند . اگر مشکلی نبود که نصب راحتی انجام شده ، ولی اگه مودم آپ نشد ، باید مرحله به مرحله به عقب بروند تا مشکل را پیدا کنند .
در مورد مودم هم این که هنوز در بازار زیاد نشده که خوب و بدش شناخته بشه . برای همین پیشنهاد نمی کنم این کار را انجام بدید . تازه این اشتراکها هم که با یک مودم هدیه است دیگه چرا زحمت اضافه می خواهید بکشید ؟
من که با 256 داتک سرعت حداکثرم 23.5 هستش و برای آپلود هم 14نقل قول:
نوشته شده توسط b.ghadaksaz
نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
خيلي خوبه . شانس آوردي و ايشالا كه همينطور باقي بمونه .
قبلا گفتی که باید حداقل 30 باشهنقل قول:
نوشته شده توسط b.ghadaksaz
من میگم 23 میگی خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من هم باید بیشتر باشه ولی خوب هرچقدر پول بدی همونقدر......