جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از سایتی که برای تری دی گیم معرفی کردید ممنونم عالی بود:10:
Printable View
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از سایتی که برای تری دی گیم معرفی کردید ممنونم عالی بود:10:
دوست عزیز پست شما این جا یکم بی ربط بود بهتر بود یه پیغام خصوصی به رضا جون می دادی 2 . از اندازه معمول استفاده کن!
يه چيزي بگم پرويز جان مهم اين نيست كه با چه برنامه اي مدل 3 بعدي هاتو مي سازي چون با cinama4D كار ميكني دليل نميشه كارات گرافيك پايين باشه خيلي مدل هات ساده ان به نظر من سعي كن يك مدل حرفه اي بزني كه پر از جزييات باشه نگران نكشيدن هم نباش جون ميكشه سيستم اين خونه اي كه ساختي خيلي سادس سعي كن پيشرفته ترش كني
اما از طرفي هم ذوق و همتت به كار رو تحسين مي كنم :40:
راستش کار نکردن من با 3d max پایین بودن سیستمم نیست راستش نمی دونم چرا ازش خوش نمی یاد هر دفعه رفعتم تو محیطش دست خودم نبود alt+F4 می زدم :31: سیستمم اینها مشخصاتشه :
CPU=AMD AHTLON 64 X2 4200 2.2GHZ
RAM =2GB KINGSON
VGA=Nvida Geforce 8500 GT
HARD 320 SAMSUNG
باشه احسان جان خونه قشنگ تره می کنم و اما خودت می دونی من زیاد مدل سازی خوب نیست:41:.
منظورمو نگرفتيا دباره بخوننقل قول:
يه چيزي بگم پرويز جان مهم اين نيست كه با چه برنامه اي مدل 3 بعدي هاتو مي سازي چون با cinama4D كار ميكني دليل نميشه كارات گرافيك پايين باشه
دستت درد نک--- ! خیلی با حال شده! ولی فک ک--- فضای خالی بازیت زیاده! چیزای مخفی بذار و......:دی
حالا منظورت گرفتم میرم تو کارش
براي نمونه من با blender كار 3دي ميكنم اما ضعيف كار نمي كنم
Blender خیلی جا شنیدمش تو چه سطحیه راستشه میدونم مدل سازی افتضاحه!!!:31: