این هم اضافه می کنم که با این قیمتی که داره وقعا کانفیگ عالی داره حالا ببینید سونی با این مشخصات چقدره ؟ تازه اگه گیرتون بیاد :31:
Printable View
این هم اضافه می کنم که با این قیمتی که داره وقعا کانفیگ عالی داره حالا ببینید سونی با این مشخصات چقدره ؟ تازه اگه گیرتون بیاد :31:
احتمالا مدل core i5 atii 4330 ديگه توليد نميشه تو سايت دل مدل جديد معرفي كرده:
core i5 520 ati 4330
کد:http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspiron-1564?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1
ُShady ميشه لطف كني و از بازيهايي كه نصب كردي اسم ببري.من PES 2010 و COD 5 رو به خوبي جواب گرفتم.البته OS:VISTA .نقل قول:
Os شما چيه؟ 7؟
بله حرفتون درسته DELL برنديه كه قيمتاش منصفانهتره نسبت به سوني.Shady ميشه اسم اون گيمارو كه رو 1564 نصب كرديو بگي.
من STALKER:CLEAR SKY رو هم نصب كردم.اجرا شد
من Pro Soccer 2010 و The Settlers و Lost و یکی از جدیدترین بازی های از سری Total War که تازه ریلیز شده Empire Total War Special Forces Edition هم نصب کردم جواب گرفتم Call of duty 5 رو هم نصب کردم در ضمن چند تا بازی Play2 هم اجزا کردم که واقعا تعجب کردم چون از خود Play2 بهتر اجرا شد :5: OS هم سون 64 bit هست متاسفانه GTA IV رو نداشتم که نصب کنم ولی بی شک اونم به راحتی اجرا میکنه :8:
چرا مدل core i5 نيست؟ تو مشهد سراغ ندارين؟ قيمتش؟
من ميترسم زياد باهاش گيم بازي كنم چون داغ ميكنه و فنش هم خيلي كار ميكنه.من با لپ تاپ قبليم بازي نميكردم.نميدونم به نظرتون اين 1سره كاركردنه فن طبيعيه؟
نقل قول:
به نظر من قطرش هم زياده !
دوست عزیز به کار افتادن فن هنگام بازی و کارهای گرافیکی طبیعیه و لازم نیست نگران چیزی باشی چون لپ تاپ با این چیزا صدمه نمی بینه فقط باید مواضب باشی هنگام بازی های اکشن و هیجانی برخورد فیزیکی با لپ تاپت نکنی :31:نقل قول:
نقل قول:
کسی تجربه ای نظری نداره؟راهنمایی کنه؟
:41::19: