امین جان شما اطلاعاتی درباره پاورهای gp780 داری؟
Printable View
امین جان شما اطلاعاتی درباره پاورهای gp780 داری؟
سلامنقل قول:
نه متاسفانه!
سایت گرین هم الان نگاه کردم دیگه 780 رو نداره 785 جایگزینش شده. ولی فکر نمیکردم این مدل 4*6 پین داشته باشه.:18:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
پیمان جان اتفاقا به نظر من اگه 1030 بگیره بهتره.:20:نقل قول:
چون گویا سری جدید گرین افت کیفیت پیدا کرده و ورژن پاوراش از 2.91 به 2.3(سری a گرین) تقلیل یافته.
ای بابا دروغم چیه امین جان :18:نقل قول:
اگر خواستید یک عکس کلی هم از پاور میگیرم
بفرما پیمان جان ( ولی یکم تار شده ، شاید بدردت نخوره ) یکی بهترشو بگیرم یا کافیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من شنیدم ارتقا پیدا کرده از خود نماینده گرین تو بازار ایران شنیدمنقل قول:
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
دوربینت چیه؟نقل قول:
این که هیچی توش معلوم نیست.
میخوام نوشته هاشو بخونم که با مال خودم تطبیق بدم
پیمان جون آخه کیس تو تاریکی هست به خاطر اونه :31:
بابا N81 هستش ! دوربینشم بد نیست ! راستی خوبه یادم انداختی برای خرید 4870x2 لازم باشه گوشیم رو میفروشم !
باشه پیمان جون یکی دیگه میگیرم !
راستی پیمان جون من یک مشتری داشتم که پاور منو برمیداشت بجاش یک پاور Silver Stone Da1200 (1200Watt میداد ( آکبند با گارانتی )
قیمت این پاور من که پرسیدم 300 تومن هست و این طرف 100 تومن رو پاور من میخاد تا تعویض کنیم ، من که پول دیگه ندارم اگه خواستی شما پاورتو عوض کن ( خودشم از تهرونه )
پاور دست دوم اصلا توصیه نمیشه
دقت کن پیمان جان پاور ذکر شده ( آکبندش هنوز باز نشده ) و دارای گارانتی و تمام تجهیزات لازم می باشد !
سلامنقل قول:
پیمان جان کی این نمایندگی ها اطلاعات درست و حسابی دادند که این دفعه داده باشند.
من خودم چند روز پیش با مدیر فروش اینده سیما (کارمندش که بوق بود)صحبت کردم خودشم نتونست یه جواب درست و حسابی به من بده ومن متقاعد نشدم چرا ورژنو پایین اوردن!.
فکر کنم به خاطر این تحریما هزینه ساخت قطعات بالا رفته ایناهم بخاطر این که قیمتا بالا نزنه مجبور شدن کیفیتو بیارن پایین.
سینا جان منم جسارت نکردم نگفتم که دروغ میگی!!گفتم جالب بود برامو نمیدونستم.
سلام
من خودم Green 785 دارم و سه تا 2+6 پین داره.
در مورد استانداردها هم پایین نیومده دوستان.
هر دو این 780 و 785 استاندارد EPS 2.91 دارند و برای 785 اون ورژن استاندارد ATX هست که2.3 ذکر شده.
نقل قول:
به دل نگیر امین جان شوخی میکنم !
ولی نمیدونم چرا بازم فکر میکونید که 2 تا 6 پین داره ! :31: بابا بیشتره
شایدم مال من اشتیاهی از کارخونه بیرون اومده :31: ( نکنه پاور من 1230 هست برچسب اشتباهی زدن ! )