آره قیمتش خیلی ناجوان مردانسنقل قول:
سان دیسک چون مثه اینکه مثه بقیه برندا بصورت شرکتی وارد نمیشه اصولا خیلی سخت گیر میاد و اونم معلوم نیس اصل باشه،تازه گیرم بیاد قیمتش غیر منطقی میشه
Printable View
آره قیمتش خیلی ناجوان مردانسنقل قول:
سان دیسک چون مثه اینکه مثه بقیه برندا بصورت شرکتی وارد نمیشه اصولا خیلی سخت گیر میاد و اونم معلوم نیس اصل باشه،تازه گیرم بیاد قیمتش غیر منطقی میشه
من adata s102 pro 16g را پیشنهاد می کنم از پاتریوت بوست و اکسپرس هم بهتره
OCZ Rally2
دوستان این فلش هنو ارزش خرید داره؟
نظرتون چیه؟
اگر مادربردتون USB3.0 ساپورت می کنه پیشنهاد نمی کنمنقل قول:
نه ساپورت نمیکنهنقل قول:
اصلا این فلش مگه چی داره که از فلشای 64گیک usb 3 گرونتره،این 69 دلاره،اونا بهترینش 67دلار!!!
من یه سرچ زدم زیاد گرون نیست 16گیگش 13 دلاره!نقل قول:
توی usb2.0 زیاد نمی دونم ولی هر مدلی خواستی بگیری یه سرچی دنبال بنچمارکشون بکن احتمالا یکی گذاشته رو نت با هم مقایسه کن.
مثلا سرچ کن:
کد:OCZ Rally2 16gb Atto Disk Benchmark
من 32گیگشو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 69دلار قیمت دارمنقل قول:
این فلشو یکی تو پرشین تولز گذاشته 75تومن،میارزه به نظرتون؟دلیل؟
نمی دونم توی قیمت نیستم. فقط راهنمایی می کنم:نقل قول:
من الآن فلش s102 pro 16gb می زنم به پورت usb2 زدم با 20mb/s به 3 که می زنم تا 25 می ره البته سرعت خوندن 40 مگ که با usb3 می شه 100 مگ بر ثانیه (فایل 800 مگی - ویندوز 8 64بیت)
توی اطلاعات ocz نوشته
(البته سرعت به مادربرد و تا حدی به سی پی یو رم هم فکر کنم بستگی داره.)کد:35 MB/s (read) - 15 MB/s (write)
تنها چیزی که منو مردد میکنه تو خرید اینکه که USB2 هس،وگرنه فک میکنم فلش خوبو جون سختی باشهنقل قول:
ولی خوب اگه 69دلار باشه یکی داره 75تومن میفروشه البته دست دومشو فک میکنم بیارزه به خریدنش
جزء بهترین USB2.0 های دنیاست. توی کیفیت و جون سختیش شک نکن.نقل قول:
من خودم داشتمش و هنوز هم دارمش ولی همین چند وقت پیش نابود شد رفت.
به بقل لپتاپ وصل بود که پای یکی از دوستان گیر کرد به فلش و در اثر ضربه لپتاپ یه متر بلند شد و اونور تر خورد زمین!!! شما خودت شدت ضربه رو حدس بزن.
قسمت سر فلش (پورت USB) حدود 30 درجه کج شد!!! 6 ماه بعدش هم کار کرد و بعد خراب شد.
بعد از چندین سال استفاده مداوم و پیاپی از نظر ظاهری هیچ تغییری نکرده. حتی کمرنگ هم نشده :دی
ولی با این قیمت به نظر من نمی صرفه و اگه USB3.0 بگیرید بهتر هست.
مگر اینکه با فلش بخواید بسیار خشن رفتار کنید.
دیگه دوره USB2.0 به سر اومده.
موفق باشید