اون شركت ديگه كه NEC رو هم گارانتي ميكنه SCE هست. منم دو تا برند رو از Plextor كه بگذريم پيشنهاد ميكنم Liteon و Sony.نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
من DVD رم Liteon و رايتر Sony دارم و عين ساعت و كاملا نرم و كم صدا با لنزهايي قوي برام كار ميكنن.
Printable View
اون شركت ديگه كه NEC رو هم گارانتي ميكنه SCE هست. منم دو تا برند رو از Plextor كه بگذريم پيشنهاد ميكنم Liteon و Sony.نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
من DVD رم Liteon و رايتر Sony دارم و عين ساعت و كاملا نرم و كم صدا با لنزهايي قوي برام كار ميكنن.
Plextor خوبه ولی سوزوکی نه
پس بريم سراغ Plextor چون بروبچ اووووكيش كردن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
plextor واقعا حرف نداره
فقط سراغ سونی و پلکستور و پایونیر برید
تاييد ميشه plextor عالیه...نقل قول:
نوشته شده توسط aghmeysam
ببخشيد مي شود بگوييد براي چي پلكستور خوبه؟
آخه من كار نكردم
ولي اسیوز و سونی رو تضمین می کنم
plextor & pioneer كه حرف ندارن ..ام من يه دونه msi دارم كه پارسال گرفتم . انصافا هم ازش راضيم (;
منم تعريف پلكستور رو زياد شنيدم برام جالبه چرا ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
ولي احتمالا بخاطر عمر مفيد رايتش بيده ...نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين وكمن جان الان پسر خالم 3 ساله رايتر سامسونگ دارد يك سي دي هم نسوزونده ولي بدرد چي مي خوره وقتي بي كيفيت رايت مي كنه و مشكل رايت مي كنه و همه سي دي رايترها و سيدي رامها نمي تونن بخوننش و لنز ضعيفي در خوندن دارند
حالا چون سي دي نسوزونده خيلي رايتر خوبيه عمر رايترهايي كه سي دي مي سوزوندن گذشت به دلايلي
من كيفيت TDK و SONY رو عالي مي دونم متاسفانه Plaxtor كار نكردم