-
من نمی خوام از بازی های ایرانی انتقاد کنم اما ایران تازه شروع کرده حالا چطوری آقای spen می گه انجین ساختم در حد unreal و Cry Engine .یعنی موتور بازی از ساختن بازی کامپیوتری آسون تره ؟:18:مشخصه این طور نیست بعدش من می تونم یه عکس از Cinema 4d بیگرم بعد بگم دارم انجین می سازم
-
موتو از ساختن بازي ساختش اسون تره cry engine و unreal چيز خواصي ندارن هرچي كد براشون استفاده شده تو اينترنت به صورت رايگان موجوده فقط كافيه كه كد هارو كنار هم كپي پيست كني
براي نمونه اگه از ادقام چندتا انجين استفاده كني انجيني كه ساختي قوي تر از cry و unreal ميشه
راستي قدرت بازي هايي كه ميبيني زياد كاري به انجين نداره بيشتر از هنر هاي بازي سازا بوده كه كارا گرافيك بالا شدند
-
آقا احسان ساختن انجین بسیار سختره تا ساختن بازی چرا که در یک انجین بایستی فرمول های فیزیکی و تشخیص برخورد افکت های گرافیکی و چیزهای دیگه استفاده باشه اما حرف آخرتون قبول دارم بازی زیبا نشانه هنر سازندگان رو نشون میده مثل بازی Call of Duty .انجین های open source روی برای همین چیزها ساخته که بلکه کسی می یاد با آنها بازی بسازه نام خودشون در بازی طرف ببینن!مثلا کاری که انجمن گیم میکر می کند (مثلا ساختن model convertor و غیره)
انجین های آپن سورس مزای زیادی دارند
یه چیزه دیگه مثلا موتور فیزیک unreal انجین hovak هستش اما درباره این انجین اسپارتین باید بگم اگه طرف می شناسی بهش بگو یه DEMO این انجین بذار تا حرف و حدیث تموم بشه
-
بمنم حرف پرویز جان رو قبول دارم . اخه انجین با این همه درامد زایی برای شرکت سازنده مگه بیکارن برن بازی بسازن اگه اسونتره ؟! درسته یه بازی خیلی درامد داره ولی یک انجین درامد زایی مادام داره .
-
آقا احسان اگه انجین ساختن آسونه پس چرا انجین بالا اینقدر کم اند و هیچ کدومشون به اندازه unreal قدرت ندارند؟؟\\\
-
اين حرفا چيه كه ميزنين اسونه خيلي هم آسونه اما انجيني رو كه بخاي براي استفاده عموم كاربران بسازي اون سخت ميشه
اما ساخت يك انجين تو 2 هفته تمومه يه انجين به قدرت unreal اما اگه بخاي براي در آمد زايي بسازي 2 سال بايد روش كار كني تا هيچ جاش ايراد نداشته باشه چون ممكنه كه بازي ساز يك جا گير كنه و چون انجين رو خودش نساخته نمي تونه مشكلش رو حل كنه
حالا بگذريم من كه ميام اينجا ميگم چيه به چيه يه چيزي ميدونم خودم تو كارم حرفامو كه از تو كوزه در نميارم :31:
راستي فيزيك و اينا كه وقتي نميگيره فقط hlsl يا glsl كه بخاي براي متريال هاش كار كني وقت ميگيره
الان جو گير شدم تو پست بعدي Unreal رو براتون بسازم تا تاريكياي اين انجين نويسي و گيم سازي براتون روشن بشه :40:
-
اين براي فيزيك كمتر از 10 دقيقه
اينم براي اينكه شبيه unreal بشه فيزيكش
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/PhysX
اينم يك اموزش براي درك hlsl رابت گرافيك گيم تو انجين unreal
کد:
http://www.neatware.com/lbstudio/web/hlsl.html
بقيشو بعدن ميزارم الان جايي بايد برم خدا حافظ دوستان
-
من جو گیر شدم انجین فردا 3d ureal Parviz Amd Engine Full Pro 1,0 به بازار خواهد آمد(شوخی کردم)
حالا احسان جون بی خیال :31: می گم من تو پست یکم عصبانی شدم اخه موضوع به این مهمی آقای spen دیگه هیچی پست نمی ده ! حالا شاید مشکلی براش پیش آومده
-
خوب اقا احسا ناگه اینطوره که مثلا فیزیک Nvidia رو با این قیمت بالا میفروشند چرا کس دیگه ای این ففیزیک رو نمیسازه و بفروشه ؟! اگه به این اسونیه ؟!
یا مثلا سیستم سایه زنی GTA IV
ویرایش :
یا مثلا مگه شرکت ACT 3D بیکاره بره فیزیک انویدیا رو با اون قیمت سر سام اور ( ! ) برای موتورش بخره ؟ خوب خودش میسازه فیزیک بهتر از اونو !
???
?
-