عکسشو حتما میزارم....نقل قول:
خدا رو شکر مجله ماشین هم میخونید
یادم نمیاد کدوم شماره بود ولی توی یکی از شماره های تندر با ABS و بدون ABS تست شده بود که یکی از تست ها تست ترمز بود
کاملا اختلاف ترمزگیری مشهود بود
حتی نویسنده گفت بود که به خاطر ساییده شدن لاستیک تندر معمولی دیگه زیاد به لاستیک های این ماشین اعتمادی نیست و باید عوض بشه
من میگم...:دینقل قول:
اقا پوریا من با شما لج نیوفتادم .... اما یه سوالی داشتم ازتون شما واقعا ماشین روندین تا حالا...؟؟؟؟!!!!!
والا اینو دیگه 1001 بار تجربه کردم و همه دنیا هم تجربه کرده که فرق بین ماشین ABS با ماشین فاقد ABS چیه...!!!
لطفا با این حرفاتون موضوع اصلی تاپیک رو به انحراف نکشین تا این دوستمون هم که وقتشو گذاشته تا بی تکلیف نمونه و ما هم بتونیم بهش کمک کنیم نه اینکه با عقیده های............................. مغزشو شستشو بدیم به هر حال ببخشید اینجوری حرف زدم یعنی مجبور شدم....
شما کمی هم در مورد ABS و هم در مورد علم طراحی مطالعه کنید...نقل قول:
آدم فک میکنه طراحیش مال 30 سال قبله!!!!:دی
خداوکیلی بگرد تو ماشینای قرن 21 ببین شبیه ال 90 پیدا میکنی ؟؟؟
میدونید چرا تو ایران اکثریت از قیافه ی تندر 90 خوششون نمیاد؟؟؟!!!! علت اصلیش اطلاعات پایین اکثریت در مورد ماشینه...!!!
من این حرف رو تو خیلی جاها شنیدم که میگن واقعا پیکان ماشینه خوبیه حیف شد تولیدشو قطع کردن!!!!! پس ما هنوز خیلی فاصله داریم.....خلاصه من زیاد ادامه نمیدم امیدوارم نه تنها شما بلکه خیلی ها طرز فکر خودشون رو به قرن 21 برسونن...