سرویس 128 محدود سرعت دانلود حداکثر 60 kb متوسط 40 kb سرویس شبانه هم نی بها که من استفاده نمیکنم.
قبلا شهراد پهنای باند و زیاد گذاشته بود و شیر میکرد دانلودش تا 1مگ هم میرفت الان دیگه اینطور نیست.
Printable View
سرویس 128 محدود سرعت دانلود حداکثر 60 kb متوسط 40 kb سرویس شبانه هم نی بها که من استفاده نمیکنم.
قبلا شهراد پهنای باند و زیاد گذاشته بود و شیر میکرد دانلودش تا 1مگ هم میرفت الان دیگه اینطور نیست.
برای استفاده از شبانه رایگان شهراد با کانکشن عوض کرد یا اتوماتیک محاسبه میکنه ؟
من از خود شهراد نگرفتم
از یکی از نمایندگی هاش بنام بهارنت گرفتم
سرویس اقتصادی رو برای ماه اول خرید کردم که الان کاملا راضیم با اینترنت دانلود منیجر 190-200 ریت دانلود می گیرم .
وقتی سفارش دادم پیکشون 1 ساعت بعد اومد مدارکم رو گرفت 6 روز بعد هم خط اوکی شد. یه اس ام اس اومد که خطت رانژه شده زنگ زدن برای نصب هماهنگ کردن پشتیبانیشم 24 ساعته هستش
هزینه هاشم این شکلی بود
مودم ایسوس چهارپورت بهم دادن 31هزار تومن
اشتراک 8500
راه اندازی مخابرات هم 12 تومن
اینم تلفناشونه 66832933-66892359
:20:
اگر منظورتون اینه که باید یوزر و پس را تغییر دهید خیر ! با همان یوزر و پس رایگان استفاده کنید ! ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد وصل میشه که اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد رایگان حساب می شود.نقل قول:
موفق باشید.
ببخشید برای اطمینان بیشتر میپرسم :دینقل قول:
ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد وصل میشه که اگر سرویس شما شبانه رایگان داشته باشد رایگان حساب می شود.
من اگر یک فایل رو بزنم ساعت 1:00 شروع به دانلود کنه و برم بخوابم و ساعت 9:00 قطعش کنم:
بازم 6 ساعت (2تا8) رو رایگان محاسبه میکنه ؟
سلامنقل قول:
ساعت 2 اینترنت قطع میشه و بعد از چند دقیقه وصل میشه ( شاید هم وصل نشه ! ) وقتی مجدد وصل شد اینترنت رایگان حساب میشه حالا اگر شما ساعت 1 دانلود را شروع کنید توی اون چند دقیقه که اینترنت قطع میشه ممکن دانلود هم قطع بشه ! و دیگه چیزی دانلود نشه.
موفق باشید.
سلام دوستان :20:، تاپيك شهراد رو از زير خاك كشيدم بيرون!:31: معلومه خيلي راضي هستيد:46:
يه خواهشي از شما دوستان دارم :
مي شه اگه الان آن لاين هستين يه تست با speedtest بذاريد ببينم اين شهراد چه جورياس؟
پيشاپيش ممنون.:11:
هيچ كس نيست؟
شهرادي ها جواب نمي دين؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل با توجه به شرایط وضعیت سرویس های این شرکت خوبه ولی پشتیبانی برخلاف سابق دیگه 24 ساعته نیست و فقط تا 12 پاسخگو هستند:46: