plz جواب سریع
Printable View
plz جواب سریع
معمولا اين دارو رو به صورت تكي استفاده ميكنن و بدون داروي مكمل ديگه مگر در مواقع خاص
شما به پزشكتون اعتماد داريد؟
نمیدونم من هم از همین میترسم:41:
شيماي عزيز
شما بگرد و يه پزشك مجرب و با تجربه و صد البته با حوصله پيدا كن ...
جواب آزمايش هايي كه دادي و همه ي اتفاقاتي كه واست افتاده و داروي هاي مكملي كه مصرف كردي رو بهش بده...
ميگم با حوصله چون ميتونه يه مقدار آرامش رواني بهت بده...
نه عزيز
فقط من احساس ميكنم كه مقدار دوز دارو پايين كه اون هم فقط در حد احساسه چون شدت-چربي پوست و وضعيت جسماني و آزمايش هاتون رو نديدم اصلا توصيه نميكنم دوز دارو رو بالا ببريد كه عوارض زيادي به همراه داره...
عجله داريد واسه مادر شدن مگه؟صبور باشيد...
ايزوترتينوئين حتي بعد از اينكه قرص ها تموم شد باز هم اثر درماني داره...
با سلام و خسته نباشید من طبق فرمایش شما پیش دکتر دیگر هم رفتم متخصص پوست دکتر انصارین ایشون گفتند بخورم به جای 1 عدد روزی 2 عدد بخورم چون ازمایشهام هیچ مشکلی نداشتند:41:
ديدي گفتم...دوزش پايين بود...
خب...نگفت كه تا كي بايد بخوري؟
گفت تا 6 ماه فعلان باید بخوری بهم گفت اریترومایسین هم نخور ولی پردنیزولون و بخور چند تا محلول موضعی هم داد یعنی من تا عید خوب میشم؟
من اميدوارم كه خوب شين...
منظورش 6 ماه ديگه بود؟يا از اول دوره ي درمانتون؟
راستي...
خيلي نترسيد اگه تو دوره ي درمان خوب نشديد...اگه پزشك صلاح ببينه ميتونه يه استراحت 2 ماهه بده و وضعيت شما رو ببينه و دوباره يه دوره ي كوتاه مصرف كنيد و خوب شين...
نه منظورش از اول دوره درمانم بود .که من الان تو دوره چهارم هستم.
شيما ي عزيز
اوضاع چطوره؟خوبه؟
يه چندتا توصيه هم بكنم در درمانت بي تاثير نيست...
استفاده از لوازم آرايشي رو به حداقل برسون و تا حد امكان استفاده نكن و اگه مجبور به اين كار شدي از موادي كه پايه چربي ندارند و غير كومدونيك هستن استفاده كهن...
صورتت رو بعد از شسشو با هر چيزي كه پزشكت گفته خشك كن و مقداري بتادين رو پنبه بريز و به صورتت بمال و دوباره با آب بشور!(ترجيحا روزي 2 بار)
ميتونن واقعا موثر باشن...