موسسه رمیس چطوره ؟ تا حالا کسی اونجا رفته ؟
Printable View
موسسه رمیس چطوره ؟ تا حالا کسی اونجا رفته ؟
سلام...
دوستان احتمالا با موسسه سایبر تک آشنایی دارند ! توی این 1 کی 2 سال خوب معروف شده می خواستم بدونم کسی از اساتید خوبش رو می شناسه ؟ (برای مدرک MCITP)
مهندس رجایی
مهندس جعفری
مهندس نصرتی
مهندس حمیدی
ممنون می شم اطلاعاتی راجع به این اساتید بفرمایید...
از دوستان کسی نبود؟
سلام
به نظر من که یه دوره رو توی سایبر گذروندم سایبر فقط و فقط تبلیغات قوی داره.چون استادهای که دارن تدریس میکنن همهشون تازه کار و کم تجربه هستند.پیشنهاد میکنم اول یه سر برید سایبر کالج یه دوری توی موسسه بزنید و اساتیدش رو ببینید و با دانشجو های اونجا هم یه صحبتی داشته باشید هیچوقت گول ظاهر یه موسسه رو نخورید .در مورد مهندس جعفری هم باید عرض کنم که متولد ۵۹ -کارشناسی ناپیوسته الکترونیک از دانشگاه آزاد تهران جنوب-مثلا یکی از استادهای خوب این موسسه هست که کمپ ها رو برگزار میکنه ولی باید بگم فقط داره سر کلاس از خودش تعریف میکنه ....:24:
ناگفته نماند شاید موسسه استاد خوبی هم داشته باشد. فقط دنبال یه استاد خوب باشید موسسه زیاد مهم نیست
من 3 تا دوره در سایبرتک بودم. دو تاش دوره های سیسکو با استاد خویشتندار بوده. ایشون متولد 65 هستن اما از لحاظ تجربهء کاری در سطح بسیار بالایی قرار دارن. همینطور از لحاظ سواد ایشون کارشناس سخت افزار و دارای CCIE R&S lab و همینطور CCIE Security written و CCDE written و MCSE و CCVP مدارک لینوکس هستن. از لحاظ سواد من ایشون رو 100 درصد تایید میکنم. طرز بیان عالی. رفتار بسیار دوستانه و صمیمی با دانشجو ها. و اینکه میتونید مطمئن باشید هیچ سوالی از شبکه رو بی پاسخ نخواهد گزاشت. حتی اگر در یک دورهء سیسکو از ایشون راجع به لینوکس یا سولاریس یا جونیپر یا ... سوال بشه. تسلط فوق العادهء ایشون رو میتونید به راحتی در کلاس مشاهده کنید. بزرگترین نقطه ضعف مهندس خویشتندار هم در همین هست که زیادی به سوالات جواب میده. که باعث میشه از مباحث اصلی درس دور بشه. مثلآ داره راجه به BGP در CCNP Route درس میده یهو با چند سوال میبینی ASDM اجرا کرده و داره ASA درس میده تو کلاس!!!
بنابراین در صورتی با این استاد کلاس بردارین که خودتون هم بخواین بخونید. تسلطش شمارا از دانش شبکه پر میکنه. فقط کافیه خودتون بخواین... . نقطه ضعف دیگه کلاس اتلاف وقت یک مقدار زیاد هست که البته به دانشجو بر میگرده. دانشجو میتونه از این اتلاف وقت با سوالای به موقش جبوگیری کنه.
و اینکه دوستان گفتن سایبرتک گرونه واقعآ اینطور نیست. قیمتاش رو همین الان مقایسه کنید.
من تو این موسسه با استاد دیگه ای کلاس نداشتم اما کسانی که با استاد محبی درس MCITP داشتن بسیار تعریف می کنن و همیشه به من توصیه کردن که اگه خواستم مایکروسافت بخونم حتمآ با استاد محبی باشه.
سایبرتک از لحاظ شهریه و قسط بندی بسیار خوب هست. من برای دورهء Tshoot با تخفیفی که بهم خورد 423 باید پول میدادم که 200 تومن اول دادم و برای بقیه یه چک دادم برای دقیقآ دو ماه بعدش. اصلآ هم موقع چک دادن نگفتن این تاریحش زوده یا دیره. فقط ثبت کردن!!!
خلاصه که از دوره های سیسکویی که با خویشتندار داشتم راضیم. اگه سوالی بود در خدمتم.
با سلام . من خودم دانشجوی ارشد IT هستم و باید بگم که اصلا کاری به بنای موسسه ندارم ولی حق همه بچه هاست که بدونن این مهندس که میگید اصلا مهندس نیست و این مدرک رو نمیدونم کی بهش داده و آیا با یه مدرک xp کسی مهندس میشده؟!!!!
بهتر نیست که از خودش بخواهید که به جای خالی بندی مدرکشو بهتون نشون بده!!!!!!!!!!!!!!!! البته اجاره کردن یه مجوز که کاری نداره و این غیر قانونی و کلاهبرداری هست
بهتره به جای جروبحث برید و مدرک خودشو ببینید تا بفهمید که تو روز روشن چه جوری کلاهتونو برمیدارن :2:
منظورتون از مهندس کیه؟ اگه خویشتندارو میگید که نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو میزنید. بهتره بیشتر توضیخ بدین! من هم لیسانس IT هستم و همه رقمه ایشون رو تایید میکنم!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
برای رمیس نیازی نیست از کسی بپرسید چطور است. بروید بگویید می خواهید سر یک کلاس به صورت تستی بنشینید. یا حتی دو تا کلاس از دو تا استاد. من خودم این کار رو کردم و بعد رفتم سر کلاسشون. ضمناً در مورد سایبر تک می توانید در گوگل سرچ کنید مثلاً رمیس یا سایبرتک و یا اسم موسسات دیگر. می بینید سایبرتک توی صفحات مختلف و تبلیغات مختلف و کاملاً بدون دلیل اسم موسسات دیگر را آورده است.این به نظر من یک رفتار بسیار کوته بینانه است.ضمناً جالبه بدونید گروه آراد از سایبرتک جدا شده و همه استادای سابق اونجاست. به یکی از دوستای من زنگ زده بودند که همه استادای سایبرتک دیگه اینجا هستن و جالب اینجاست که منشی سابق سایبر رو هم برده اند با خودشون. رفتار غیر حرفا ای جوابش همین است. ضمناً پرداخت اقساطی سایبرتک حتی شرایطش سخت تر از بقیه موسسات هست
ارادت
سلام
درگوگلسرچکنیدسایبرتکیادیباگرانویاسایبرتکیااسمموسساتدیگرویاحتیفقطبنویسیدرمیس. میبینیدیکیازصفحاتیکهپیدامیشودسایبرتکاست. بهنظرتانیکشرکتواقعاًحرفاهیوکاردرستدلیلیدارددستبهتبلیغاتکثیفتااینحدنمایانبزند؟ . سایبرتکآمدهدرصفحاتبیدلیلاسمموسساتدیگرراآوردهکهزمانیکهشمادنبالآنموسساتمیگردیدسایبرتکراپیداکنید. همینکارهاباعثرفتارهایمتقابلغیرحرفهایباس-ای-بر-تکمیشود. گروه ...... دوسالپیشازهمینسایبرتکجداشدواستاداشروبردوحتیمنشیوشمارهتماسهاشونوبهمشتریهایسایبرزنگمیزنندکهبیاییداینجا. اینکارهاتویکارفرهنگیآموزشبهنظرمناصلاًتوجیهیندارد.فایلهایپیوستراببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیدم بحث داغه گفتم این تایپیک رو هم ببینید ، ضرر نمی کنید :
* قابل توجه دانشجویان و علاقه مندان به مهندسی شبکه مایکروسافت *
اطلاعیه مهم در رابطه با انقضاء امتحانات مربوط به دوره MCITP
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جدیدترین دوره مهندسی شبکه MCSA 2012
(بر اساس سرفصل ها و تکنولوژی Win8 و Server 2012 )
به تایپیک ذیل مراجعه نمائید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]