منم اصلشو گرفتم :دی
همون زرده :27:
من کارنامه سال سومم با امضا و مهر دارم
دیگه کافیه؟؟؟
واسه دبیرستانو میگم
Printable View
منم اصلشو گرفتم :دی
همون زرده :27:
من کارنامه سال سومم با امضا و مهر دارم
دیگه کافیه؟؟؟
واسه دبیرستانو میگم
دوستان سلام
دوست عزیز شما باید پسر باشی درسته؟نقل قول:
اصل دیپلم رو که الان نمیدن این زرده که شما میگینو به من مدرسه گفت بعدا میدیم .... فعلن باید با همین گواهی موقت دیپلم ثبت نام کنید !
برای پسرا اول باید گواهی خدمتی بیارن (معافی یا پایان خدمت) تا مدرک بهشون بدن
فعلا به پسرا گواهی میدن
دخترا هم چون نظام وظیفه ندارن بهشون میدن
توجه: از مدرکتون حتما کپی تهیه کنید و بهتر اینه که کپی رو برابر اصل هم بکنید برای روز مبادا
خلاصه هواستون به گم شدنش باشه
علی علی
سلام...من امروز رفتم پست تاییدیه رو بگیریم !!! این دیگه چیه ؟ شما هم گرفتین !!؟ آخه آموزش پرورش بهم گفت برو پست بگیر !
کسی نمیتونست یه کمکی کنه؟نقل قول:
من امروز ثبت نام کردم.
اون تائیدیه که میگفتین باید بریم اداره پست برای ثبت نام چیزی به من نگفتن و چیزی هم نخواستن. ولی قبلا به مامانم گفته بودن که برای بعد لازمه و بعدا میتونین بگیرین از پست.
یه چند تا فرم سلامت هم برای کارت سلامت دانشگاه بهتون میده که بعدا باید به یه کلینیکی چیزی که خود دانشگاه باهاش قرار داره برید برای تکمیل ثبت نام ولی همون موقع نمیخوان.
بله دوست من.ولی به سن نگاه میکنن.اگه سنت همونی باشه که مد نظر دانشگاه است،اصلا نیازی نیست!!!.معافیت تحصیلی حساب میشه.مثلا پارسال 68 بود.امسالم 69.شما اگه متولد 69 باشی و دانشگاه هم قبول شده باشی اصلا کاری به سربازیت ندارن!!!نقل قول:
دوست عزیز شما باید پسر باشی درسته؟
برای پسرا اول باید گواهی خدمتی بیارن (معافی یا پایان خدمت) تا مدرک بهشون بدن
اصل دیپلم چه جوری هست ؟ :31:نقل قول:
salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
3.taaiidiar0 p0st haminjo0ri behemo0n mide?