اینجا مثل مهد کودک میمونه ... انگار داری کل کل میکنی که بگی لپ تاپ من بهتره ... حیف این همه اطلاعات که توی این سایت و به پای این کاربرای صفر بریزه ... حیف :13:
برید پی تعریف و تمجیدتان نه نقد !!! :2:
Printable View
اینجا مثل مهد کودک میمونه ... انگار داری کل کل میکنی که بگی لپ تاپ من بهتره ... حیف این همه اطلاعات که توی این سایت و به پای این کاربرای صفر بریزه ... حیف :13:
برید پی تعریف و تمجیدتان نه نقد !!! :2:
آره یکم شک کردم که اینطوری قحطی شد اما 1800 ارزش نداره البته تا ببینیم چی میشه بازار!نقل قول:
در مورد گارانتی هم که گارانتی تو ایران همچین تضمینی نداره (البته ابن نظره منه!)
در مورد چینی و آمریکایی بودن
من تمام پست ها رو راجب این مسئله خوندم اما اگه هزارتا تاپیکم بزنن راجب این موضوع بازم جنس چینی چینیه
جنس آمریکایی هم آمریکایی!!!:31::31:
اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225نقل قول:
شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین
آغای مهطرم !نقل قول:
اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225
شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین
این پست بنده یک مقایسه کوچک بود ... کسی نگفته چی خوبه چی بده ... این توهماتتون رو بزارید کنار ...! یا برای برندی تبلیغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چی گیر من و تو میاد ها ؟
در ضمن کسی از شما نظر نخواست ... بهتره به جای نظر دادن بیهوده مباحث فنی مطرح کنید !
با توجه به اینکه من پست هارو دنبال می کنم کاملا می بینم که پستهای آقای registered user کاملا بی طرف و پربار هست.
من که خیلی استفاده می کنم، لطفا به نقد هاتون ادامه بدید :11:
ایران رهجو بهترین گارانتی دهنده لپ تاپ تو ایران هست 3 سال گارانتی تعویض قطعه میده درضمن تنها نمایدنده رسمی سونی در ایران هستنقل قول:
اخه اون امریکایی امریکایی نیست قطعات چین رو اسمبل میکنه
اقای محترم!نقل قول:
نه اغای مهطرم:34:
منم یه جورایی تبلیغ 1225 رو از طرف شما میبینم منم 46 خودم رو تبلیغ میکنم!
QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !
اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟
در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]
خيلي جالب شد
اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه:41:
اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.
حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره
QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !
اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟
در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]
خيلي جالب شد
اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه:41:
اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.
حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره
خیلی باحال بوووود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]