سلام خدمت همه دوستان عزیز
یه سری توضیحات واستون دارم راجع به بانه :
من ریبوار 25 از بانه هستم . بله ساکن بانه
شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .
1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟
2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .
3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .
4) تصمیم خرید با مشتریه میتونه بخره یا نه و قیمت ها همه مناسب هستن .
5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم
6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟
7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن