نقل قول:
یه مثال می زنم که خودم کار کردم
من اومدم یه ماه رو طراحی کنم ، یه کره معمولی می سازی نورپردازی های لازم رو انجام میدی
اگه به قول شما بخوایم رنگش کنیم عمل رندر گرفتن در 1 ثانیه انجام میشه (متاسفانه شما تکسچر رو با یه رنگ ساده اشتباه می گیری بعد به من میگی نمی دونم تکسچر چی هست )
اما با اضافه کردن تکسچر ماه با حجم حدود 1.5 مگ عمل رندر کردن چند برابر بیشتر طول کشید بعلاوه اینکه نتیجه اصلا قابل مقایسه با نتیجه قبلی نبود
نتیجه چیه پس ؟ اینکه شما بهتره تکسچر رو با رنگ آمیزی قاطی نکنی لباس یه کاراکتر رو میشه رنگ کرد اما شما می خوای یه چوب رو هم رنگ کنی ؟
خوب یک چیزی برای من معلوم شد و اون هم اینه که شما نمیدونی چرا وقتی تکستچر انداختی پردازشت بیشتر طول کشیده که من برای شما میگم ، البته میدونم اون همه لینکی که در باره رندرینگ برات فرستادم و اتفاقا همشون رو بزرگان این صنعت نوشته بودند رو یه نیم نگاه هم ننداختی ، ایراد نداره .
وقتی شما از اون کرده به صورت ساده رندر میگیری ، تکلیف روشنه تمام پولیگون ها یک دست هستند و برای همین به سه سوت تمام میشه .
حالا وقتی که شما تکستچر رو هم میاری وسط ، دیگه تمام پولیگون ها یک دست نیستند بلکه هر پولیگون رنگ خاص خودش رو داره و پردازش میلیونها رنگ از یک رنگ زمان بیشتری بر میداره .
حالا شما اگر بلدی ، اگر نیستی که هیچ بیا همون ماه رو بدون تکستچر و با رنگ آمیزی پولیگون به پولیگون شکل ماه در بیار ، یعنی هر پولیکون به صورت برداری یک رنگ خاص خودش رو داره ، رندر شما ممکنه بیشتر از 4 روز طول بکشه ، شما حرف من رو متوجه نشده فکر کردی من میگم رنگ آمیزی یعنی یک دست آبی یه یکرن بنفش . نه عزیزم . چون واژه فارسی مناسب تری پیدا نکردم گفتم رنگ آمیزی ، البته در حقیقت هم همین کار رو میکنی چرا که هر پولیگون رو جدا جدا رنگ میکنی و تکستچر به شما این امکان رو میده که بتونی به جای پردازش یک به یک پولیگون ها اونها رو دسته به دسته رندر کنی که خیلی در عمل رندر تسریع ایجاد میکنه .
نقل قول:
اتفاقا شما جواب سوال خودت رو دادی
ببین من چی گفتم ؟ اصلا یادته بحث چرا شروع شد ؟ من گفتم سازندگان دستشون بازه تا Content های بیشتری رو به بازی اعمال کنن و این کار با بلوری امکان پذیر میشه
شما هم گفتی اون حجم 40-50 گیگ با اون فایل ها پر میشه
خب خودت جواب بحث و رسیدن به حرف من رو گفتی !
خب برادر من چرا هی بحثو منحرف می کنی ؟
این بازی داره از بلو ری دولایه استفاه می کنه و تونسته این همه جزئیات رو وارد بازی کنه ، خب شما می تونی این همه چیزو توی یه دی وی دی 9 گیگ جا بدی ؟
در چه صورتی می تونی جا بدی ؟ یا یه سری چیزا رو حذف کنی یا اینکه فشرده کنی
جواب این رو پایین تر میدم .
نقل قول:
ما که ندیدیم شما منطق بیاری و فقط حرف خودت رو زدی و شما بودی که مثل یه بچه روی حرفت بدون منطق ایستاده بودی
همون موقع هم بنده دلایل منطقی برای شما آوردم ولی وقتی دیدم شما منطق نداری من بحثو ادامه ندادم و شما ادامه ندادن منو به این حساب گذاشتی که من کم آوردم !
یه بار دیگه دلیلم رو میگم هر کی داره پستای مارو می خونه بیاد قضاوت کنه ببینیم کی راست میگه : " سونی و مایکروسافت (نیتندو استثناست ) هر دوشون روی فروش کنسول دارن ضرر می دن و سودی که می کنن از روی فروش نرم افزاری هست ، بعد شما با یه منطق بچه گانه میای میگی خودشون کاری می کنن که کرک بشه ! "
هر کسی با من آشنا باشه می دونه من مغرور نیستم تو همین بحث هم تو پستام گفتم که دارم یاد می گیرم این شما هستی که فکر می کنی همه چیزو می دونی
بحث در باره هرک کنسول نیست ، ولی به قول معروف مشت نمونه خروار است ، 360 که کپی خور میشه فروشش ده ها برابر Ps3 هستش و در نتیجه آمار بن شدن هم بالا تره ، آمار جریمه گرفتن هم بالا تره ، آمار ارائه ندادن گارانتی برای کنسول هم بالا تره در نتیجه نه تنها تمام ضرر ها جبران میشه بلکه یه چیزی هم اضافه در میاد ، اینها همه چیز هایی که شما نیمیبینی ، البته بهتره بحث در این باره رو در تاپیک خودش ادامه بدیم اگر دوست داشتی .
نقل قول:
اول از همه که من قبلا گفتم دوست دارم بیشتر بدونم درباره ی بازی سازی پس من هیچ وقت ادعای دونستن نکردم ولی مثل اینکه شما فکر می کنی مثلا دیوید کیج هستی !
عزیز شما رو حرف خودت واستا ، اول اومدی کار گرافیکی و پردازش رو با حجم مقایسه کردی و گفتی رم فلانی کمتره و این حرفا الان اومدی این حرفو می زنی
جواب این رو هم بهت پایین تر میدم ، چونکه خود شما بحث رو کلا کج فهمیدید .
نقل قول:
ای بابا آقا شما می فهمی من چی میگم ؟
آقا جان من کی از اول بحث رندر رو کشیدم وسط ؟ کی بحث گرافیک رو کشیدم وسط ؟
ای بابا آقا این بازی 1000 تا ماشین داره ، حدود 100 تا Track داره من میگم این ها با کمک بلوری میسر شده
شما نه تنها اصلا نفهمیدی از اول که من چی دارم می گم بلکه منتظر همچین وقتی بودی تا بیای بگی من این کاره ام مثلا
شما خودت هم این حرف منو قبول می کنی بعد میای دوباره بحث پردازش می کشی وسط
آقا من کی همچین حرفی رو وسط آوردم ؟
شما مثل اینکه اون ور آب بودی کلا فارسی یادت رفته ما هر حرفی می زنیم شما یه چیز دیگه برداشت می کنی
حالا جوابی که میخواستم بهت بدم :
این رو خود شما نوشتی ، من ننوشتم :
نقل قول:
اگه تصاویر HD بازی رو دیده باشی جزئیات ماشین ها خفن بالاست
بلو ری هست و جای زیاد برای سازندگان که هر چقدر دلشون می خواد کیفیت بافت ها و پولی گان ها رو زیاد کنن
اگر کسی از این متن شما فکر کنه که منظور شما 1000 تا ماشین بوده خیلی مشکل داره !!!!
این خود شما بودی که بلوری بودن نتیجه گرفتی که میشه پولیگون ها رو زیاد کرد ، حالا داری میزنی زیر همه چیز :18:
پس یا شما نمیدونی پولیگن چیه و ربطش به رندرینگ چیه ، یا در طول بحث متوجه شدی یک باره حرف خودت رو عوض کردی !!!!!!!
این جواب من بود به شما :
نقل قول:
ربطی به بلوری نداره !!!!!!
سخت افزار Ps3 هم تعداد مشخصی میتونی پولیگون رندر کنه و بیشتر از اون نمیتونه .
از حجم بالای بلوری تنها استفاده ای که میشه کرد بزرگتر کدن دنیای بازیه ، مثلا نقشه بازی رو بزرگتر کرد ، چون طبیعی هستش که فضای بیشتری لازم داره ولی سر تکستچرها و پولیگون ها سخت افزار دستگاه محدودیت داره .
میبینی که مت هیچ حرفی از رندر نزدم از همون اولش ، بلکه گفتم فقط میشه دنیای بازی رو بزرگتر کرد که شما خودت اون بالا نوشتی که مثلا 1000 تا ماشین داره و داشتن 1000 ماشین فقط گستردگی دنیای بازیه نه گرافیک بازی ، پس باز هم زدی جاده خاکی .
بعد شما این جواب رو دادی :
نقل قول:
نمی دونم منطقت چیه که میگی ربط نداره
بازی های 360 معمولا فشرده می شن ولی PS3 نیازی به فشرده سازی نداره
از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
من که برام مهم نیست یه بازی برای چه پلتفرمی میاد بازی ای که خوب باشه ارزش طرفداری داره
چه مال 360 باشه چه ps3 چه wii چه پی سی چه هر چیز دیگه
یعنی اومده از فشرده بودن بازی های 360 نتیجه گرفتی که گرافیکش کمتره و چون Ps3 بازی هاش فشرده نمیشه نتیجه گرفتی که گرافیکش بالا تره ، و حرف شما هیچ ربطی به اینی که الان میگی نداشت .
و سر انجام من با مقایسه سخت افزار دو کنسول به شما نشون دادم که فشرده سازی در کنسول Ps3 هم هستش به خاطر اینکه سخت افزارش بهش اجازه نمیده کاراکتر های زیاد رو با حجم بالا روی مموری خودش لود کنه ، که شما هنوز همون بخش از صحبت من رو هم متوجه نشدی :41:
و بعدش بحث کشید سر رندرینگ که همش واسه این بود که من همین یک تیکه مقایسه سخت افزاری رو برای شما توضیح بدم که بفهمی چرا فشرده سازی کانتنت بازی ربطی به رندرینگ نداره ولی در رابطه مستقیم هستش با مموری دستگاه و توان مموری 360 از PS3 بیشتره ، که باز شما متاسفانه متوجه نشدی :41:
در کل از همین چند تا پست میشه فهمید که چه کسی تا به اینجا 100 بار حرفهاش رو عوض کرده ، و خواننده خودش میفهمه چه کسی داره درست میگه .
نقل قول:
اصلا شما می دونی من اصلا مجله می خرم یا نه که همینطوری حرف مفت می زنی ؟ (ببخشید )
اگه اینطوری بود بنده این همه تو نت ول نمی چرخیدم و سایت های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری خارجی رو بخونم
شما که عقل کلی بفرما هکش کن ! شما بازم نشون دادی که قبلا هم حرف منو اشتباه گرفتی !
اصلا بازم من کی همچین حرفی زده بودم عزیز دلم ؟
واقعا به این نتیجه رسیدم که شما یا فراموشی داری یا اهل توهم هستی یا کلا فارسی یادت رفته
من میگم هیچ کدوم از شرکت های سخت افزاری دوست ندارن سخت افزارشون کرک بشه و سود نرم افزاری رو ازدست بدن بعد شما اومدی یه چیز دیگه میگی ! هر کی داره پستا رو می خونه خودش منطق بنده رو با منطق شما مقایسه خواهد کرد !
شما حتی تکسچر رو با رنگ مقایسه می کنی و میگی نبود تکسچر روی گرافیک تاثیری نداره !
اگه مردی بفرما یه بازی بساز از تکسچر هم استفاده نکن ! ببینیم چی می سازی !
شما مثل اینکه فقط تکسچر هایی رو دیدی که تک رنگ هستن !
بحث کرک شدن سخت افزار کنسول ها روی تاپیک خودش اگر دوست داری ادامه میدیم ، بحث تکستچر رو هم من فارسی نوشتم ، توضیح هم دادم که چه طوری کار میکنه اون همه هم لینک از ویکی پدیا برات گزاشتم که بری بخونی ولی حتی باز هم نکردی ، همه و همه اینها نشون میده که شما از روی هوا حرف میزنی و هنوز نمیدونی کار تکستچر چیه و اصلا برای چی بوجود اومد و فکر میکنی عدم وجود تکستچر یعنی وا ویلا الان همه دنیای سه بعدی میریزه به هم ، فقط محض اطلاع حضرت عالی میگن نسل اول بازی های سه بعدی تکستچر نداشتند بعدش برای اینکه محدودیت های سخت افزاری وجود داشت در رندر کردن چونکه میخواستند بازی ها رو از اون حالت یک دست در بیارند یا باید سخت افزار هایی تولید میکردند که توان برداری رنگ کردن آبجکت رو میداشتند که هزینش میزد به آسمون یا باید یک تکنیکی میاوردند که بشه جزئیات رنگ آمیزی یک کاراکتر رو بدون فشار اومدن به سخت افزار نشون بده این شد که تکستچر اومد و من همین رو هم باز مینویسم به پای فقدان دانش شما در این باره .
نقل قول:
کلا این بحث تموم شد
سعی کن ادامه ندی بعلاوه اینکه جواب بحث اصلی داده شد همون که بلوری اجازه میده تا امکانات بیشتری به بازی اضافه بشه هر چند می دونم شما الان بازم اشتباه می گیری و بحث پردازش رو وسط میاری
اگر با فلسفه آشنایی داشته باشی !!!! این حرف سعی کن ادامه ندیت میشه : مغلطه راه سنگ :31:
و در آخر یک بار دیگه پاسخ شما رو که توش گفتی بلوری اجازه میده گرافیک بازی بیشتر بشه رو قرار میدم تا همه ببینند و خودشون متوجه بشوند که چه کسی از همون اول راه رو اشتباهی رفت :
نقل قول:
اگه تصاویر HD بازی رو دیده باشی جزئیات ماشین ها خفن بالاست
بلو ری هست و جای زیاد برای سازندگان که هر چقدر دلشون می خواد کیفیت بافت ها و پولی گان ها رو زیاد کنن
شما یا باید این حرف اینجات رو درست کنی ، یا قبول کنی که مشکل از همون ابتدا از خود شما بوده که حجم زیاد بلوری رو ربط دادید به کیفیت بافت ها و نه به تعداد کاراکتر ها و 1000 تا ماشین .