من هم قهرمانی والیبال رو تبریک می گم .:11:.
انصافا جو فوق العاده ای بود ... من که یادم نمی اد سالن 12 هزار نفری همچین جمعیتی به خودش دیده باشه ...
حتی اون سال 2002 و مسابقات جهانی کشتی هم اینجوری نبود.
به هر حال درسته ما در طول مسابقات عالی بودیم و فقط دو گیم باختیم ، ولی میدان اصلی و سخت برای والیبال مسابقات انتخابی المپیک هست که اردیبهشت سال دیگه در ژاپن برگزار می شه ... اونجا کار سختی داریم ... ژاپن میزبان هست تازه شیمیزو رو هم احتمالا دارند...
کلا برای حضور در المپیک به نظرم به اسیا ظلم می شه ... چهار تیم برتر میرن با چهار تیم خوب قاره های دیگه دوره ای بازی می کنن و بعد قهرمان مسابقات + بهترین تیم اسیایی به المپیک می رند ...
به هر حال به امید حضور ایران در المپیک:46:
حسینی پاسهاش حرف نداره اما مشکل اصلیش قد کوتاهش هست ... امیدوارم ولاسکو به مهدوی اعتماد بیشتری کنه. اخر نفهمیدم دلیل اصلی خداحافظی سعید معروف چی بود!نقل قول:
امیر حسینی خیلی خوب کار کرد و نشون داد که چقدر تجربه داره
درباره بسکتبال هم دل من یکی که خونه ...:41:نقل قول:
بسکتبال هم با اینکه با رکورد بدون باخت به مرحله یک چهارم رسیده بود تو چین ناباورانه به اردن و باخت و نهایتا پنجم شد که اصلا خبری ازش نشد اونا هم با اینکه تو این دوره بدشانسی غرور و ... داشتند ولی در کل تیم خوب و قوی هستن نمیدونم بازم مسابقات هست برای سهمیه المپیک یا نه امیدوارم اونا هم موفق باشن
ما تو اسیا به هیچ تیمی به جز خودمون نمی بازیم ...
بازی با اردن هم به خودمون باختیم 10 بار دیگه بازی کنیم عمرا اردنی ها ببرند ... n تا پرتاب پنالتی داشتیم ولی چند تاش گل شد ..؟. واقعا حیف شد ... واقعا!
پ ن : می خواستم تاپییک بسکتبال رو بزنم ولی دیدم نه صداو سیما پخش می کنه و نه زیاد بچه ها پیگیر خبر ها هستند...
برای مسابقات لیگ جهانی والیبال شرایط خاصی مثل امکانات و .. مورد نیاز هست ...نقل قول:
شرایط حضور در لیگ جهانی والیبال چی هست ؟
ایران از دو سه سال پیش درخواست رو داده تا در این مسابقات باشه ولی باید بازی های انتخابی انجام میداد ...
دو سال پیش اگه اشتباه نکنم دو تا بازی در عین بی عدالتی هر دو در مصر با تیم مصر کردیم که شکست خوردیم همین امسال هم باز هم هر دو بازی رو در چین با همین تیم چین انجام دادیم که بازم نتونستیم به لیگ جهانی راه پیدا کنیم.:41: