یه وقت پا نشی بری علوم کامپیوتر؟توش میمونی.مغزت داغون میشه.بعد از چند مدت دیگه حوصلش رو نداری.چون به قول دوستان علوم ریاضیه تا علوم کامپیوتر.مخصوصا شما که میگی ریاضیاتت هم ضعیفه.:5:نقل قول:
Printable View
یه وقت پا نشی بری علوم کامپیوتر؟توش میمونی.مغزت داغون میشه.بعد از چند مدت دیگه حوصلش رو نداری.چون به قول دوستان علوم ریاضیه تا علوم کامپیوتر.مخصوصا شما که میگی ریاضیاتت هم ضعیفه.:5:نقل قول:
در مجموع بستگی به درس خوندن خود فرد داره.الان دانشگاه غیرانتفایی ما سپاهان امسال چهار نفرش ارشد چهار دانشگاه امیرکبیر ،علم و صنعت،دانشگاه سمنان و یه دانشگاه روزانه دیگه که اسمش یادم نیست قبول شدن پس هر کسی خودش اهل درس خوندن باشه میتونه نتیجه بگیره.
شما از اون آزادی های دو آتیشه ای ها!:20:نقل قول:
حرف این دوستمون تایید میشه.:10:
ولی در آخر خودتون تصمیم بگیرید.حالا می گیم ریاضیش زیاده ولی رشته ریاضی محض که دیگه نیست بخواد بترکونه.رفت و آمد هم خیلی خیلی مهمه.من خودم مجبورم یک سوم تا نصف شهریه دانشگاه را بدم کرایه.
این که گفتم بیشتر ریاضیه،می خواستم تا شما هم مثل من تصور غلط از این رشته نداشته باشید.
سلام دوستان. کسی می دونه از بین کارشناسی ارشد اقتصاد تو دانشگاه آزاد خوراسگان و غیر انتفاعی اشرفی اصفهانی کدوم بهتره؟
از چه نظر میخوای مورد بررسی قرار بدینقل قول:
موفق باشید
رسول جان خیلی ممنونم ازت که وقتت رو صرف مشکلات بچه ها می کنی .از نظر 1-سطح علمی و اساتیدشون ، 2-جو دانشگاهی ، 3-مدرک وبازار کار4-همچنین چون من یه نیم نگاهی به آزمون دکتری دارم می خواستم بدونم اصلا امکانش هست کسی از آزاد یا غیر انتفاعی دکترا قبول بشه؟اگه امکانش هست کدوم یکی (غیر انتفاعی یا آزاد )زمینه ی مساعد تری داره؟در مورد کارشناسی ارشد اقتصاد توی دانشگاه پیام نور اصفهان چه نظری دارید؟ ممنوننقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
خوشبختانه هم از اشرفی و هم از خوراسگان اطلاع دارم
1.سطح علمی خوراسگان مسلما بهتره از اشرفی چون چندین سال است که تاسیس شده کلا از بین دانشگاه های ازاد اصفهان دانشگاههای نجف اباد- خوراسگان- خمینی شهر دانشگاههای عالی هستند با اساتید مجرب البته هیچ دانشگاهی بی عیب نیست
2.جو دانشگاهی که اشرفی اصلا فضا ندارد و دانشجویان کمتری دارد ولی خوراسگان به خاطر بزرگیش و تعداد دانشجویان بالا مسلما خوراسگان بهتره
3.در مورد بازار کار در مورد این رشته اصلا اطلاع ندارم پس بهتره نطری ندم ولی برا اعتبار مدرک باید بگم که موسسات غیر انتفاعی زیر نطر وزارت علومه و همچنین مدرکاش مهر وزارت علوم دارد ولی ازاد جدا از اینها است
4.چرا که نه همش بستگی به خودت دارد اصلا فکر اینا نکن که حالا ازاد یا غیرانتفاعی قبول شدم نمیتونم دکترا جایی قبول بشم برا محض اطلاعت بگم چند تا از دانشجوهای همین دانشگاههای غیر انتفاعی برای کارشناسی ارشد پذیرش امیرکبیر و علم وصنعت شدند پس هیچ ربطی به دانشگاه ندارد فقط و فقط به خودت مربوط میشد
اینم در نطر داشته باش که کارشناسی ازاد نسبت به غیرانتفاعی خیلی خیلی هزینه اش بالاست
در مورد پیام نور اطلاعی ندارم
شما اصفهانی هستید؟
موفق باشید
رسول جان به خاطر مطالب فوق العاده مفیدی که برام گذاشتی بینهایت ازت ممنونم.بله من اصفهانی هستم.
خواهش میکنمنقل قول:
شما که اصفهانی هستید پس مشکلات غذا و خوابگاه ندارید
امیدوارم هر جا که دوست دارید قبول شید و موفق باشید
موفق باشید
نقل قول:
سلام دوست عزیز ؛ شما الان تو کدوم دانشگاه تحصیل می کنید ؟