ممنونم بابته زحماتی که کشیدی....نقل قول:
من کرج هستم و هرجا که رفتم گفتن دنبالش نگرد پیدا نمیکنی!همینطور هم بود...
اینو گرفتم 205 تومن و فعلا" که برام راضی کننده بوده....
حالا هنوز درستو حسابی تستش نکردم....
نتیجه رو میگم بهتون...
بدرود.:11:
ممنونم بابته زحماتی که کشیدی....نقل قول:
من کرج هستم و هرجا که رفتم گفتن دنبالش نگرد پیدا نمیکنی!همینطور هم بود...
اینو گرفتم 205 تومن و فعلا" که برام راضی کننده بوده....
حالا هنوز درستو حسابی تستش نکردم....
نتیجه رو میگم بهتون...
سلام...
بعد از خریدن W2053S میخوام نظرمو درباره ی این مانیتور بگم:
خب اول از همه باید گفت که این مانیتور طراحی بسیار زیبا و شکیلی دارد و دل اکثره خریداران را راضی نگه میداره...
در این مانیتور از تکنولوژی Live Sensor استفاده شده که شما با یک اشاره ی کوچیک بر روی دکمه های مانیتور میتونید مانیتور رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید...ولی من استفاده از قابلیت AUTOSET رو بهتون پیشنهاد میکنم که با استفاده از آن مانیتور به طوره اتوماتیک همه چیز رو تنظیم میکنه...
یکی دیگه از مزیت های این مانیتور از نظره من اینه که تکنولوژی Smart داره...یعنی اینکه شما اگه این قابلیت رو فعال کنید مانیتور به طوره اتوماتیک با در نظر گرفتنه نور محیط میزان روشنایی صفحه ی نمایش رو تنظیم میکنه که این باعث میشه چشم ها زود خسته و اذیت نشند...البته این سیستم قابلیت های دیگه ای هم داره که من ازش چشم پوشی میکنم...
خب بریم سراغ مهمترین مسئله که کیفیت تصویر هست:
در مورده کیفیت تصویره این مانیتور فقط میتونم بگم که بسیار با کیفیت و شفاف است،و من یکیو که خیلی راضی نگه داشته...
نمیدونم چرا در بازی ها وقتی با رزولیشن اصلی مانیتور بازی نمیکنی افته کیفیت نداره!!:18:اولش که باورم نمیشد واسه همین چندتا بازی (Pes 09 - Gears of War - Fuel) نصب کردم که دیدم تو همشون همینطوره!!!این مسئله منو واقعا" بهت زده کرده!:18::18::18:
اما اینم بگم که در محیط ویندوز اگر از رزولیشن اصلی مانیتور استفاده نکنی تصویر به شدت افت کیفیت دارد...
همینطور که میدونید اکثره مانیتورها مشکل بازتاب نور رو دارند که خوشبختانه این مانیتور اصلا" اینطور نیست!و شما حتی میتونید در فضای باز و یا حیاط خونتون ازش استفاده کنید..:27:
خب!فعلا" چیزه دیگه ای برای گفتن به ذهنم نمیرسه...ولی درکل از خریده خودم بسیار راضی هستم...
اگر سوالی داشتید در خدمتم...
مبارکه
فیلم دیدن با هاش چطور بود ؟
مرسی...نقل قول:
فیلم دیدنم باهاش عالیه...
زاویه دیده خوبی هم داره...
سلام !
مبارک!
یه عکس لطفا تو رزو 1600 در 900 بزار ! ببینیم چجوریاست ! چون اکثر 20 اینچ ها 1680 در 1050 هستن !
سلام...نقل قول:
اینم خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت کیفیت پایین عکس عذر میخوام..با موبایل گرفتم...
خیلی ممنون !
می خواستم فقط ببینم که آیکون ها و ... چطورن ! تصویر چجوری میشه ! با خود ویندوز بگیری کیفیتش 100 برابر !
حالا چطور بودن؟!نقل قول:
با خود ویندوز بگیری کیفیتش 100 برابره رو متوجه نشدم!؟
یکم توضیح میدی؟!
راستی به این مسئله تا به حال دقت نکرده بودم!!نقل قول:
شما نمیدونی دلیلش چیه؟!
خوبه !نقل قول:
منظورم این بود عکس رو با خود ویندوز میگرفتی !
یعنی رو کیبردت PrtScr رو می زنی بعد تو paint کپی میکنی ! ( Ctrl + v )
نه نمیدونم !نقل قول:
راستی به این مسئله تا به حال دقت نکرده بودم!!
شما نمیدونی دلیلش چیه؟!
راستی dvi هم نداره مس اینکه !