به نظرم می تونه.فقط هادی باید material بیاره.نقل قول:
Printable View
به نظرم می تونه.فقط هادی باید material بیاره.نقل قول:
انشاالله شاهد ازدواج کاراکتر شما با یکی از کاراکتر های خودمان و بچه ها خواهیم بود...نقل قول:
یادت نرود دخترم (پسرم؟!!) ازدواج سنت است!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
هادی خبر خوب! اگه کاظم آهنگر شه میتونه واست تیر درست کنه :
Q: Where do I buy arrows?
A: The blacksmith
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blacksmith: Able to manufacture all kinds of weapons including blades, swords, axes, hammers, bows, and more. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tailoring: Able to manufacture all kinds of armor and defensive equipment. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jeweller: Able to manufacture all kinds of accessories including necklaces, belts and rings. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Apothecary: Able to manufacture all kinds of remedies and charms.نقل قول:
اطلاعات بيشتر در مورد شغل ها :
کد:http://pwi.perfectworld.com/guide/crafting
فکر نکنم ماتریال مشکل نباشه برامون...نقل قول:
هر چند وقت یه بار جمع میشیم میریم با هم دیگه جمع میکنیم فوقش..
Archer ها 6 نوع تیر دارن.اگه اشتباه نکنم 4 نوع تیر elemental و 1 نوع تیر زهرآلود و 1 نوع تیر معمولی.
و خبر بد :نقل قول:
اگه درجه ی آهنگریش پایین باشه تیرهاش بیکیفیت میشن و دمیج کمتری میزنی!
Can only play as female.نقل قول:
اي بابا ! فايده نداره ! حالا بزار وقتي بازي رو دانلود كردم بعد كلاس رو انتخاب مي كنم ! با اين اوزان فكر كنم من هم archer بشم ! تير انداز ها براي level up خيلي خوب هستن !
آقا یکی میج شه با بربر ما مچ باشه!نقل قول:
پس من چکار کنم! :41:
lol
تا حالا خیلی مورد تو بازی دیده شده که ازدواج های توی بازی به dating و معدودی هم به ازدواج کشیده.
برسام مراقب باش تورت نکنن این اجنبی ها.lol