اگه حجمش کم بود با اون میرفتم دانلودش میکردم ولی حجمش خیلی زیاده و منم اینترنت دایل آپ دارم.ممنون میشم اگه کمک کنی آقا پوریا!نقل قول:
فایل cyl manager و theme رو میخوام. بقیه رو تقریبا از اینور اونور دانلود کردم...
Printable View
اگه حجمش کم بود با اون میرفتم دانلودش میکردم ولی حجمش خیلی زیاده و منم اینترنت دایل آپ دارم.ممنون میشم اگه کمک کنی آقا پوریا!نقل قول:
فایل cyl manager و theme رو میخوام. بقیه رو تقریبا از اینور اونور دانلود کردم...
سلام . من ویوتی دارم . ke990 . برنامه جاوا بزرگ رو اجرا نمی کنه .
آیا راهی هست ؟؟
میشه فایل رو به چند قسمت تقسیم کرد و در گوشی اجرا کرد؟/
با سلام
لطفا یکی از دوستان کمک کنه من تمام مراحل نصب تم های cyl رو رفتم ولی وقتی توی گوشی داخل تم منیجر میرم ارور میده که themelist.xml اشتباهه نمیدونم چیکار کنم:41:
سلام...
حین این فلش و نصب تم آیا مسیجها و شماره ها از بین میره؟
چطور ازشون بکاپ بگیرم؟
سلام...
بچه ها قیمت باتری این مدل ke990 چنده؟
9500 تومان :دینقل قول:
اصل؟نقل قول:
تقلبی هم دارند؟
مثله نوکیا؟
بهتره بری از خود دفتر گارانتی بخری ،هم قیمتش مناسبه،هم خیالت راحته که تقلبی نیست :10:نقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشید:11:
من دو روز پیش ویوتی گرفتم:5:
1-از کجا میشه فهمید نسخه فریمور گوشی چیه اون مشکل نداشتن "د" و "پ"در یکی از دوحالت کیبرد با آپ دیت فریمور حل میشه؟
2-بعضی دوستان گفتند طبق راهنما تونستند تم رو عوض کنند...ولی هنوز که پوشهي CYLTheme رو واسه دانلود نذاشتند پس چطوری موفق شدند؟ یا شاید این پوشه نرم افزار خاصی نداره وفقط همون تم هاست که یکجا کنار هم ریختند
3-یه سوال دیگه من طبق دستور العمل راهنمای گوشی با همون نرم افزار داخل سی دی اورجینالش بک آپ گرفتم حالا لازمه که با این efs دوباره بک آپ بگیرم؟:8:
با سلام به همه برو بچ !
من قبلا نوکیا ان73 داشتم کيفيت عکسش خيلي بالاتر از ال جي پنج مگا پیکسلی بود ! البته تفکیک رنگاش!
می خواستم بدونم کسی دیگه هم مقایسش کرده؟
عکسای نوکیا خیلی زنده و طبیعی بود ولی ال جی مات ومه گرفته !