دوستان مادربورد من قدیمی هستش و میخوام یه هارد 500 بگیرم
کابلی ، رابطی ، چیزی هست که بتونم از یه هارد ساتا لستفاده کنم
اگه هست مشکلی ایجاد نمیکنه؟
Printable View
دوستان مادربورد من قدیمی هستش و میخوام یه هارد 500 بگیرم
کابلی ، رابطی ، چیزی هست که بتونم از یه هارد ساتا لستفاده کنم
اگه هست مشکلی ایجاد نمیکنه؟
تبدیل ساتا به آی دی ای نیس ولی برعکس هست
بهتره به جا هارد اول یه مادر برد بگیری
این شدیدا توصیه میشه چون به زودی مشکلات زیادی پیدا میکنی
این راههای تبدیل و اینا هم آفتابه خرج ...
بله هست میتونی یه Hard Box بگیری که قیمتی بین 10 تا 30 و حتی بالاتر دارن هارد رو چه ساتا چه IDE ساپورت میکنن و میتونی با USB به کامپیوترت وصل کنی(این برای وقتیه که یه هارد داری نه اینکه بخوای هارد چدید بخری)
حالا اگه میخوای اهارد 500 بخری بهتره یه اکسترنالشو بگیری که به کامپیوترت وصل شه
مشکل اینجاست که چون مادربوردت قدیمه ممکنه یه کم توی سرعت مشکل پیدا کنی ولی واسه هدف پشتیبان گیری خوبه (البته اگه مادربوردت اینقدر قدیمه باشه که USB 2 رو ساپورت نکنه) اگه مادربوردت نسخه 2 به بعد یو اس بی رو ساپورت میکنه مشکلی آنچنانی نداری و سرعتش خوبه (فکر کنم حدود 20 مگ در ثانیه ولی کمتر رو باهاش بگیری که واسه حجم بالا خوبه (مثلا 10 گیگ در یه ربع....تقریبا))
فک کنم هارد اکسترنال بهترین گزینه باشه.........نقل قول:
usb2 داره ............... فک کنم این هاردها پارتیشن بندی هم میشن..... میتونم به عنوان یه هارد دائما ازش استفاده کنم؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
اگه مشکلی نداره چند مدل خوب و بادوام و با سرعت بالا و ... به ترتیب الویت معرفی کنین
تشکر فراوان
مسئله اصلی usb2 یا 3 بودن هارد نیست بلکه مسئله اینه که مادربوردتون این usb2 رو ساپورت کنه اگه نه که شما آخرین مدل هارد رو هم وصل کنید با همون سرعت usb1 ازش استفاده میکنه (تقریبا همه هاردهای بازار الان 2 به بالا هستند)
دوستان میشه منو راهنمایی کنید که از کجا میتونم بفهمم که مادربورد من هارد ساتا بهش میخوره یا نه؟
مادربرد من usb1 بود که یه کارت usb2 خریدم و الان از اون استفاده میکنم با سرعت usb2نقل قول:
حالا می ارزه از هارد اکسترنال استفاده کنم؟؟
اگه نه : هارد ide قیمتشون چه جوره؟
اگه آره : این هاردها پارتیشن بندی هم میشن..... میتونم به عنوان یه هارد دائما ازش استفاده کنم؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
اگه مشکلی نداره چند مدل خوب و بادوام و با سرعت بالا و ... به ترتیب الویت معرفی کنین
تشکر فراوان
سلام. نظرتون راجع به هارد MAXTOR MAXLINE III 300GB 7V300F0 چيه؟ هارد خوبي هست؟ سرعتش خوبه؟ قيمتش چنده؟
میتونی مشخصات کامل مینتون رو تو سایت سازنده مین ببینید. راحته نه!!!نقل قول:
اینکه میارزه یا نه بستگی به خودتون داره اگه اهل ایمیج گرفتن از سی دی و دی وی دی و کلکسیون فیلم و ... هستین و به حجم اضافی نیاز دارین خوب بخرین یعنی در صورتی که نیاز دارین مشکلی نیست و کامپیوترتون هم مشکلی باهاش نخواهد داشت...نقل قول:
1.چون هارد اکسترناله و با یو اس بی وصل میشه به همین خاطر سرعتش دیگه خیلی مطرح نیست.
2.بله پارتیشن بندی هم میتونین بکنین و به عنوان هارد هم میتونین استفاده کنین ولی ویندوز اگه اشتباه نکنم اینا رو یو اس بی می بینه و شاید نشه روش برنامه نصب کرد ولی برای دیتا از هر نوع هیچ مشکلی ندارن...
3.توی ظرفیت 500 گیگ هارد ide فکر نکنم گیر بیاد
4.مارک هم خیلی وسواس به خرج نده البته من تجربه زیادی از کارکردن با هاردهای اکسترنال مختلف ندارم ولی با توجه به رویوها هاردهای FreeAgent و BlackArmor از شرکت seagate هاردهای خوبین من خودم یکی خریدم (منبعش هم سایت pcworld بود فکر کنم که چند رویو گذاشته بود) ولی کسائی هم که از برندهای دیگه مثلا WesterDigital خرید کردن راضین هیتاچی و مکستور و سامسونگ هم هست به نظر من خیلی بین اینها وسواس خرج ندین ... ارزونترین بیشترین رو بخرین :دی