سلام
نقل قول:
شما هیچ پیشنهادی برای بهبود
من حافظه حفظی ام چندان خوب نیست.
میتوانم پیشنهادات کلی داشته باشم.
- از مورد مصرف تمام فیلدها توسط مشتری مطمئن شوید
- به جای ساخت فرمهای بزرگ با کنترلرهای زیاد، آنها را به وحدهای کوچک تر بشکنید
- میتوانید امکاناتی برای مشاهده/ویرایش سریع فراهم کنید که در این حالت مشاهده/ویرایش سریع همه گزینه ها حضور نداشته باشند و فقط موارد پر کاربرد باشند.
(مثلاً به همین ارسال پست های سایت دقت کنید که چطور دو نوع سریع و پیشرفته دارد.)
- کدهای خود را برای رسیدن به حداکثر بازدهی بهینه کنید و ضمن استفاده از اصول شی گرایی و لایه بندی تا حد امکان استفاده از DataSet و DataAdapter را کاهش دهید.
- مواردی در خصوص سرعت و بازدهی از پست 26 به بعد تاپیک زیر مطرح شده که میتوانید در سایر برنامه ها هم کاربرد داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
نقل قول:
-اگر اطلاعاتی در یک تب فرم وارد می کنیم مربوط به چند جدول باشد از لحاظ connection string یا دستورات sql مشکل پیش نمی یاره؟
نکته ای که به ذهنم میرسد آن است که هر شی Connection یا Command در هر لحظه میتواند برای یک کار و عمل استفاده شود.
مثلاً اگر با یک Connection یا Command یک DataReader باز کنید و اطلاعات را بخوانید و در همین حین DataReader دیگری با همان Connection یا Command باز کنید با خطا مواجه خواهید شد.
در بقیه حالت نباید مشکلی ایجاد کند.
نقل قول:
چگونه می توان checkedlist box را پاک کرد (هیچ کدام از گزینه هاش انتخاب نشده باشد)؟
از همان حلقه استفاده کنید.
نقل قول:
تو سی شارپ چیزی به اسم shape پیدا نمی شه ؟
- میتوانید از کنترلر GroupBox استفاده کنید.
- من در ghnet.win.dll خودم یک کنترلر با نام SeparatorLine دارم که یک نوشته و یک خط خدا کننده نسبتاً مناسب نمایش میدهد.
- این قبیل کنترلرها خیلی ساده هستند و با چند خط کدنویسی میتوانید خودتان بسازیدشان و به نوار ابزار اضافه شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
موقع اجرا error زیر رو می ده
آخه شما کی پنلهایتان را آرایه کردید که VS نفهمید!
اگر میخواهید کد خودتان درست کار کنتد باید یک آرایه 4 عنصری از پنلهایتان بسازید و سپس دستور را اجرا کنید وگرنه کد زیر شاید برایتان بد نمباشد.
کد:
//...
this.ClearAll(this);
//...
private void ClearAll(System.Windows.Forms.Control root)
{
foreach (System.Windows.Forms.Control cont in root.Controls)
{
if ((cont is System.Windows.Forms.TextBox) || (cont is System.Windows.Forms.ComboBox))
{
cont.Text = string.Empty;
}
else if (cont.HasChildren)
{
this.ClearAll(cont);
}
}
}
البته فرض کردم که همه ComboBox هایتان Text شان قابل تغییر است.
موفق باشید.