1- سخت ترين بازي عمرتون؟ سری کسلوانیا
2-لذت بخش ترين بازي عمرتون؟ سری جی تی ای!
3-اولين بازي عمرتون؟ Golden axe 1
4-خشن ترين بازي عمرتون؟ manhunt2 اگه باریموت wii بازی کنید عمرا بازی دیگه ای رو نام ببرید!
5-بهترين شخصيت بازي تو عمرتون؟ Archimonde the defiler
6- بازي يا كتاب؟ بازی!
7-گيم نت يا مدرسه؟ مدرسه! آخه اگه بعد از مدرسه با رفقا بریم گیم نت حالش بیشتره! (هنجار شکنی به این می گن!)
8-اويل يا سايلنت هيل؟ سایلنت هیل
9-ايكس باكس360يا پلي استيشن3؟ پی اس تری!
10-اولين بازي كه باعث شد از گيم ودنياي ان خوشتون بيايد؟ کلا تصاویر متحرک بازی های اولیه برای ما جذاب بود! همه بازی ها!
11-اينترنت يا بازي ؟ بازی!
12-كراتوس يا پرنس فارس؟ این پرنسا که تا حالا اومدن قبول ندارمشون همون کریتوس!
13----- اسكات كندي يا كريس ردفيلد؟ کریس(قلچماق تره!)
14-شوا يا اشلي؟ اشلی(نمی دونم چرا از اشلی بد بخت بدتون میاد! بازم هنجار شکنی کردم!)
15-بهترين سايت در مورد بازي؟ بازینما! بازینما! (یکم تبلییغاتی نیست؟)
16-ايا تا كنون يك بازي را واقعي حس كرده ايد؟ اگه یه کنسول بیاد که ریموت های wii رو داشته باشه و از تکنولوژی عینک های سه بعدی ساز که تازه اومدن هم پشتیبانی کنه، بازیای اون رو می شه واقعی حس کرد!
17-اگر يك ماه بدون بازي اينترنت و.. بمانيد چه ميكنيد؟ یه ماه که سهله من سه ماه بدون اینترنت و گیم سپری کردم.... کلی کتاب خوندمو طراحی کار کردم و بدنسازی نمودم!
18-نظر شما درباره ي كتاب هاي لوحه خانه چيست؟ داستانای آخرش خیلی باحالن! اما من هیچگاه رمز زدن تو کارم نیست!(تنها کسی که می دونه لوحه خانه چیه منم!)
19-ايا تا كنون از يك نفر بازي هديه گرفته ايد؟ بلی بلی! اون پسر عمم یادتونه؟ همه بازیاشو بخشید به من!
20-از كدوم ناشر بازي ها خوشتون مياد؟ بلیزارد تا حالا هیچ بازی بدی نداده بیرون! تازه باگ هم ندارن!(آنوب آراک: کی اینو گفته؟مگه من شلغمم؟؟:31:)