درباره مانيتور ال جي Smart Flat Lg T720fb
آقايان و خانم هاي محترم !
اگر قصد خريد مانيتور ال جي Smart Flat Lg T720FB را داريد لطفا دست نگه داريد ؟!
اين مانيتور به قول معروف به لعنت خدا نمي ارزد !
بنده شخصا در تاريخ 86/4/31 ابن مانيتور را از پاساژ علاء الدين به قيمت 107000 خريداري كردم .بعد از راه اندازي مانيتور و نصب درايور آن مشاهده شد كه در
رزوليشن بالاي 768 در 1024 پيكسل صفحه مانيتور پرش داشته و سايه دارد ( خطوط سياه رنگ در سرتاسر صغحه ديده ميشد )
اين مانيتور به گفته تكنيسين ماديران براي اين رزوليشن طراحي شده است و باز هم به گفته وي نبايد انتظار داشت كه وضوح بالاتر از آن را جواب بدهد ( حتا 864 در 1152 ) !
من كه حداقل انتظارم از يك مانيتور تو سال 2007 اين بود كه رزوليشن 1024 در 1280 را براحتي جوابگو باشد شاكي شدم و به اين آقا كاتالوگ همين مانيتور
يعني T720fb را نشان دادم كه در آن ماكزيمم رزوليشن 1024 در 1280 قيد شده بود ، ميدانيد به من چي گفت :
"دوست عزيز شما اگر خيلي ناراحت هستي ميتوني اين مانيتور آكبند را كه از خدمات برايت آورده ام را ببري براي فروشنده و پولت را پس بگيري
اول و آخر اين مانيتور همين است ، تازه مال شما توي اين سري Smart Flat كه من ديده ام خداست ! مال بقيه توي همين رزوليشن
( 768 در 1024 پيكسل ) هم مشكل دارد ! ."
من از لابه لاي توجيهات اين آقاي تكنيسين به اين نتيجه رسيدم كه مانيتورهاي جديد LG كيفيت سابق را نداشته و متاسفانه شايعات مربوط به اين مانيتورها حقيقت دارد !
به هر حال شانس بزرگي كه آوردم اين بود كه فروشنده بي چون و چرا مانيتور را پس گرفت و 107000را پس داد ، كه اگر قضايا اين طور پيش نمي رفت
و فروشنده آن را از من پس نمي گرفت شك نكنيد توي اينترنت جار ميزدم كه مانيتور LG نخريد ؛ ماديران كلاهبردار است . اما حالا با اين وضعيت
من چيز زيادي به جز مقدار متنابهي وقت و اعصاب را از دست نداده ام ،
بنابراين به همين فروم نويسي اكتفا ميكنم .
با اين تفاسير حالا من مانده ام و يك سيستم بدون مانيتور كه نه جرات خريدن مانيتور نو را دارم و نه ريسك خريدن مانيتور دست دو را !
از دوستان اگر كسي يك نوع مانيتور كه در رزوليشن 1024 در 1280 بي هيچ مشكلي كار بكند را ميشناسد لطفا معرفي كند ؛ صواب دارد به خدا !
(مخصوصا براي متن و وب)