نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ حتما شما S60 9.3 هست گوشيتون.
نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدين؟ حتما شما S60 9.3 هست گوشيتون.
درسته...گوشیش FP2 هست و الان تو حالت Vertical هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام ممنون بابت راهنمایی ... اون کارهایی که گفتی کردم و تقریباً درست شد ولی در مرحله آخر نمیدونم چرا Save نمیکنه با اینکه اکتیو استندبای هم خاموشه .. چندین بار چک کردم ..ولی بازم Save نمیکنه ...نقل قول:
.
فکر میکنی اشکال کجاس ..؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ، ببخشید که پا برهنه پریدم وسط ، چرا چپ چین نمی کنید ، چیزی هم حذف نمی شه ، اما صفحه رو هم شلوغ نمی کنه ، خیلی به نظرم بهتره از افقی شه ...
گفتم شاید حسن خاصی داره این کار که اصرار دارید افقی بذارید ؟!
مرسی
نقل قول:
دليلش اينه كه گوشي رو از حالت هك خارج كردي.
:11:
به خدا به پیر به پیغمبر خارج نکردم ... در حالت هک هست ..
.
Secman فعاله ... میخوای بازم یه عکس از اون بزارم ..؟
نقل قول:
:13:
اي بابا. چون من الان خودم انجام دادم ديدم پيغامش مثل شما بود. بعد كه با روم پچر هك رو فعال كردم درست شد. شما اول اين فايل رو از درايو Z به C كپي ميكنيد ديگه. اگه الان سيو نشه كه كپي هم نميتونست بشه:2:
ميخواي من فايل خودم رو يك جا برات آپ كنم كه جايگزين فايل خودت كني. ولي بازم ميگم يك جاي كار الان ميلنگه!
دوستان متوجه همه چیز شدم ...
.
دوستانی که مثل من میخوان همه استندبای گوشیشون حذف بشه و فقط همون تقویم فارسی که یونس عزیز زحمت کشیده باقی بمونه اول از همه این فایل رو
دانلود و در مسیر C:/Recource کپی کنن سپس از همون طریقی که دوستمون گفت برن تا برسن به جایی که باید کدها رو وارد کرد ..کد:http://www.2shared.com/file/5825132/1c7c6967/AIPluginDefinition.html
حالا برای اینکه فقط تقویم بمونه باید Search , share , wlan حذف بشن ...
که برای اینکار باید به این کدها تغییر داده بشه :
000033-7d0011
00006f-1c2811
00007b-000011
کار تموم شد .. حالا Save کنید و از برنامه خارج بشید . اکتیواستندبای رو فعال کنید تا فقط تقویم روی استندبای گوشیتون باقی مونده باشه ...
.
فقط اینکه حتماً باید قبل از هرکاری اکتیواستندبای رو خاموش کنید ...
و گوشی رو در حالت هک قرار بدین ...
شاید دوستانی باشن که کلاً با وارد کردن این کدها و یا هر کار دیگه ای مشکل دارن و میخوان این کارو خیلی راح تر و بدون دردسر و همچین هلو تو گلو انجام بدن ....
.
فقط استندبای گوشی رو خاموش کنن ... گوشی رو در حالت هک قرار بدن و این فایلی که آدرسشو براتون میزارم رو دانلود و در مسیر c:/resource قرار بدین ... همین ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
از این راحت تر هم میخواستین ...؟ تمام تنظیمات رو داخلش انجام دادم ... شما فقط این فایل رو در اون آدرس کپی میکنین و بعد هم Save همین ... بعدش هم برید استندبای گوشی رو روشن کنید که یه دعایی هم که آخرت ما بکنین که تا این وقت شب درگیر این کار بودم و یکی یکی کدها رو وارد میکردم تا ببینم کدوم به کدومه ...:31:
کد:http://www.2shared.com/file/5825309/a3073742/AIPluginDefinition.html
نقل قول:
نشد : دی !!!