xfx x58 یک مادربرد کاملا معمولی و متوسط به حساب میاد که تنها مزیتی که داره قیمت پایینش نسبت به بقیه بردهای مشابه هست نه کارایی بهتر! اگه هم قیمت p6t باشه میشه روش فکر کرد ولی بیشتر نه.نقل قول:
Printable View
xfx x58 یک مادربرد کاملا معمولی و متوسط به حساب میاد که تنها مزیتی که داره قیمت پایینش نسبت به بقیه بردهای مشابه هست نه کارایی بهتر! اگه هم قیمت p6t باشه میشه روش فکر کرد ولی بیشتر نه.نقل قول:
5 تومن اختلاف داره كه قطعا تا 45 روز ديگه قيمت ها افت شديدي ميكه ! البته ارزون تر از P6T هم ميشه گير اورد! (تخصص خودم) نظر دوستان درباره MSI (همشون چيه؟) مخصوصا Pro ?? 210 تومن!
SLI هم شايد بكنم!
2x8800GT 256MB يا 8800GT 256MB +8800GT 512MB شايد هم اينو رد كنم بره كلا يه گرافيك ديگه بگيرم!
من همه اينكارا رو احتمالا توي ماه May ميكنم!
دوستان به نظر شما رو AM3 ميشه حساب كرد؟
:11:
سلام دو مدل مادر بورد:نقل قول:
1-giga ex58 extreme
2- asus p6t6 و یا p6t deluxe
به اولویت فوق پیشنهاد میکنم
بهترین مدل am3 یعنی Phenom ll 940 هم به i7 920 نمیرسه - بنظر من amd نمیتونه با اینتل رقابت کنه برای همین قیمتهاش همیشه پایینتر از اینتله...
سلام! خوب اینو میدونم!
در اینده امکان وارد شدن سی پی یو ها قویتر با همون سوکت AM3 هستش!
اون مدل هارو که خودم میدونم!
من بحثم سره برتری مادربرد های x58 هستش! و p/p !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
منبع:
فکر کنم نیاز به توضیح نباشه--نتایج تست سایر سایتها هم تقریبا مشابه است--کد:http://www.motherboards.org/reviews/motherboards
نقل قول:
phenom 940 ، بر پایه ی am3 نیست . +am2 هستش.
1.فرق دو مادربوردrampage 2 extreme و p6t deluxe در کجاست؟
2. منظور از oc palm چیست؟
3. قیمت rampage 2 extreme در ایران چقدره؟
4. آیا خرید rampage 2 extreme به صرفه است؟ یعنی برتری و تمایز اصلی این مادر بورد با نسخه های ارزان تر مانند p6t در چیست؟
5. تفاوت rampage 2 extreme با rampage 2 gene در کجاست؟
فعلا همین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام! من در رباطه با am3 توی سایت ها چرخ میزدم یه چیزایی دیدم که یه عده گفته بودن اصلا این سی پی یو های amd که با نام am3 اومده اصلا سری اصلی am3 نیست همون am2+ که فقط سوکتش فرق میکنه!
همون طور که میدونید سوکت am3 سه تا پین کمتر از am2 یا am2+ داره!
نقل قول:
ببخشین اگر واقعیت دارد برای من پیغام بدین کجا میتونم بگیرم
Giga UD3R x58 255T
این مادر برد تو سری 45 که معرکه بود
اين قيمت ها براي ايران نيستش!
اينجوري كه تست هاي بالا ميگه مادربرد خوبي نيست البته رقيب هاشم مادربرد هاي غولي هستند!
ولي مادربرد p6t توشون نيست!