رامین سیستم سوخت رسانیش فکر کنم تغییر کرده :11:نقل قول:
Printable View
رامین سیستم سوخت رسانیش فکر کنم تغییر کرده :11:نقل قول:
نقل قول:
اطلاعاتی در مورد slx ندارم و هر چی بگین جوابی ندارم :11:
دلیلشم این بود که ابتدا که دیدم به نظرم پژو قلعه امد .. (به یک ادم بی سلیقه اگه پژو رو بدن و بگن درست کن میاد هزار تا زلنگو زیمبو بهش اویزون میکنه ) اینم اونجوری به نظرم امد واسه همین اصلا سراغش نرفتم ببینم چی هست چی نیست :31: البته نظر شخصیم بود و خیلیا با سلیقشون جور در میاد و منم نمیگم که حتما اون چیزی که به نظرم میاد درسته ...
اما ال ایکس سال این سال اخر خیلی مهمه .. تا 101 اسب بخار هم بنده اطلاع داشتم که تو یک نوع از موتورهاش(اون موقع در حافظم اسم متور بود الان یادم رفته ) بعلاوه مجموعه گیربکس رسیده بود ...که اون موقع پژو ها معمولا 98 بودن .. در مورد slx هم هر چی بگید جوابی ندارم و مجبور به قبولم
سیستم سوخترسانیش چه فرق میتونه داشته باشه
به جای انزکتور زیمنس از بوش استفاده کرده؟این تغییرات جزئی چیزی نیست که به چشم بیاد وقتی میگیم یه خودرو یه آپشن متفاوت داره یا از نظر فنی متفاوت هستش که واقعا یه تغییر اساسی ببینیم در موردش مثلا اگه موتروش رو میکردن xu7jp4 یا tu5 میشد گفت ماشین از نظر فی تغییر اساسی کرده ولی تغییر سیستم سوختراسنی روی موتروی که از رده تولید الان خارج شده و این تغییر هم هیچ تاثیر مثبتی روی پرفورمنس نداره میشه گفت این تغییر به حساب نمیاد به نظرم SLX جز یک تغییر کد و برگردوندن یه سری لوازم که قبلا روی 405 عرضه میشد چیز دیگه ای نیست.
نقل قول:
اگه تفاوتش مثل سیستم سوخت رسانی پاششی و نقطه ای باشه ... مثل سمند معمولی و ال ایکس اون زمان !...یا اصلا همون تغییرات توش انجام شده باشه که احتمال 90 درصد همینطوره :31:...از جمله سیستم سوخت رسانی ! برق رسانی ,مجموعه گیربکس هم باید تغییر کرده باشه
اون تغییرات باعث شده که علاوه بر این که شتاب خودرو بیشتر بشه ! مصرف سوخت سمندی که تو جاده 8 یا 8.5 بود به 6.8 برسه و تو سهر هم از 10.5 11 به 8.5 برسه ...
نه منظورم از آوردن اسم slx فقط سیستم سوخت رسانیش بود که انژکتوریهنقل قول:
و مدل glx ای که معرفی کردن xu7 با سیستم سوخت رسانی کاربراتوریه!!!(مگه داشتیم همچین چیزیم؟؟)
حتی gli هم اینطوری معرفی کردن
وگرنه منم از ظاهر slx زیاد خوشم نمیاد و 405 ساده رو بیشتر دوست دارم
گفتم که گیربکس تغییری نکردهنقل قول:
مجموعه گیربکس هم باید تغییر کرده باشه
یه زمانی (قبل از 85) گیربکس ضریب بلند و کوتاه میذاشتن الان همش ضریب کوتاهه
راستی سمند توی جاده 6.8 میسوزونه؟؟
خیلی عجیبه!
اگه مجله ماشین این شماره رو خونده باشین 3 تا تندر رو با سرعت های مختلف و وزن یکسان تست کردن(مصرف بنزین)
حالت عادی رانندگی که با سرعت 110 کیلومتر بر ساعت هست با این موتور با این کم مصرفی 7.1 در 100 کیلومتر سوزونده
درسته که با سرعت 90 8.87 سوزونده ولی خوب سرعت ماشین هم پایین بوده
اتفاقا داش امير سخت اشتباه ميكني !!!نقل قول:
405 بهتره
ضريب آيروديناميك سمند از 405 كمتره !!! 405 فكر كنم 0.33 بود و سمند 0.29
محمد جان با فکر کنم که درست نمیشه :31:نقل قول:
یه منبع معتبر بذار :11:
چون سایت ایران خودرو خودش :
اعلام کرده!نقل قول:
بدنه پژو 405 ايران در عين زيبايي و جاداري با طرح آئروديناميک و با ضريب 31% در برابر جريان هوا مقاومت ناچيزي دارد.
من حتی 0.29 هم براش خوندم(یادمه یه نفر از مجله ماشین نقل کرده بود:46:
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی منم خوندم ضریب ایرودینامیک سمند بهتر از 405 هستش ! .. اولین دلیلش خطهایی که در کنارهاست ... دومیش شیشه جلو هستش که شیب بیشتری داره مهمترین دلیلشهمینه ... و سومین دلیلش هم با اینکه قسمت جلویی از 405 شیب کمتری داره اما قوس هایی که به صورت گرد بهش دادن بادو بهتر رد میکنه ...تو یکی از مجله های ماشین چند سال قبل این مورد دقیقا ذکر شده بود که سمند ضریبش بهتر از 405 و پرشیا بهتر از سمند هستش
نقل قول:
بله 6.8 با سرعت 90 کیلومتر در ساعت میسوزونه ..که البته من که تست کردم نزدیکه 850 کیلومتر با یک باک رفتم و هنوز 5 یا 6 لیتر تهش داشت که میشه همون تقریبا7.5 هر چند که سرعتم بیشتر از 90 هم بود
در مورد گیربکس هم اطلاعاتشو در میارم براتون موثق میزارم:11:
نه دوست من . اتفاقا ضريب سمند بهتر از 405 ، 405 بهتر از پارس و پارس هم بهتر از زانتيا بود !!!نقل قول:
سمند ضریبش بهتر از 405 و پرشیا بهتر از سمند هستش
اين كه ميگم ضريب سمند 0.29 هست رو از يكي از بچه ها شنيدم . ايشون يه تست از سمند توي تونل هواي روسيه گذاشته بود .