با سلام
و با عرض خسته نباشید به شما من 5800 دارم و تونستم گارمین را با راهنمایی های شما دوست عزیز نصب نمایم و حالا بدون هیچ مشکلی کار می کند و باز هم تشکر می کنم.:40::11:
با سلام
و با عرض خسته نباشید به شما من 5800 دارم و تونستم گارمین را با راهنمایی های شما دوست عزیز نصب نمایم و حالا بدون هیچ مشکلی کار می کند و باز هم تشکر می کنم.:40::11:
اصلا" ربطی به هم ندارند...: دی با مستر ریست کلیه تنظینات به حالت اول برمیگرده...ولی با هک میتونید تو فایل های سیستمی گوشی تغییر ایجاد کنید...نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون. خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم.:20:
شاد باشی:40:
سلام ....
من برنا مه رو نصب کردم اما با اوون آدرسه () مشکل دارم هرچی میگردم پیداش نمی کنم !!!نقل قول:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote gps و use attached gps \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
ببخشیدا من یکم(!) آماتورم ! 5800 دارم .
ممنون
راهه آسون ترش اینه که برید رو اون آنتن که سمت بالا و چپه برنامه هست...اونجا میتونید پیداش کنید...نقل قول:
وقتی میرم توی gps remote و enable رو میزنم مینویسه no GPS found بعدش سریع میره و مینویسه bluetooth is turned off بعد ok رو میزنم و هیچ اتفاقی نمی افته !نقل قول:
بعد یه سوال دیگه از کجا باید بفهمم که برنامه کرک شده ؟ وقتی میرم تو برنامه هنووز اولش اوون گزینه ی enter product code رو داره . ( کارایی که شما برای کرک گفتید رو انجام دادم ... )
ممنون :11:
به احتمال قوی شما فایل UNL رو درست ساختید...نقل قول:
یه بار دیگه با دقت اون قسمت رو انجام بدید و دقت کنید که فرمت unl باشه...نه پسوند...
توی کامپیوتر دوتا فایل به اسم های GMAPSUPP.unl و SW.unl دارم اما وقتی اونا رو تو گوشی ریختم به اسم هاینقل قول:
GMAPSUPP.unl.txt , SW.unl.txt تغییر کرده اینجاش که مشکلی نداره ؟
ممنون :11:
همینجا مشکل داره...نقل قول:
این پست رو با دقت مطالعه و انجام بده...
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634&page=11
یونس جان می تونه اون دو فایل تکست رو به پوشه Other انتقال بده بعد از تو فایل منجر پسوندشون رو تغییر بده.
راحت تر نیست به نظرت؟:20:
این دوستمون وقتی اسم فایل رو می نوشته unl. رو هم جزو اسم فایل نوشته.
ایووول دستتون درد نکنه اوون پسته خیلی کمکم کرد الانم داره مثل ساعت کار میکنه !:8::5:نقل قول:
میگم خوب چرا اوون پست به اوون خوبی رو تو صفحه ی اول نمیزارید ؟؟؟؟؟:19:
باتشکر فراوان از زحمات شما و دیگر دوستان ...:11::11::11: