اگه يه مقايسه عادلانه باشه خيلي دلم ميخواد ببينمش!:42:نقل قول:
Printable View
اگه يه مقايسه عادلانه باشه خيلي دلم ميخواد ببينمش!:42:نقل قول:
مطمئن باشید مقایسه شده و باید بگردید تو اینترنت و پیدا کنید
سلام این یه دوربین عکاسی بینظیره من دارمش اما می خوام یه Wave بگیرم اما 8510 رو هم نگه می دارم
عکس ها در حالت ماکرو توسط هیچ دوربین عکاسی 8 مگا زیر 200 قابل گرفتن نیست
تو شب می تونید با ایزو 1600 در تاریکترین شرایط ممکن البته در وضوح پایین تری از 8 مگا بهترین تصاویر رو داشته باشید
اما از لحاظ فیلم برداری این گوشی نسبت به سامسونگ های تو این رنج با عرض معذرت تفاله هم نیستش .
حالت صحنه آهسته خیلی جالبه اما کاش وضوح بالاتری می داشت اگه دنبال یه گوشی باکیفیت بی نظیر فیلم برداری هستید می تونید Wave samsung رو بگیرید که فیلم برداریه دست نیافتنی داره با کیفیت 14000 bitrate کامله. قیمت هم 450 اعلام شده که به مرور خیلی پایین هم میاد.
سرعت گوشی 8510 بی نظیره من ان گیج رو تو این گوشی بهتر از هر نوکیا و سریعت از هر نوکیایی بازی می کنم پلیر قدرمندی داره حیف زیرنویس ساپورت نمی کنه
گالری گوشی خیلی به سرعتش کمک می کنه تا عکس ها خیلی سیرعتر از هر سیمبینی لود بشه و در پایان
آی 8510 ,8 مگای دست نیافتنی
بچه ها چه استعداد خاصی دارن که تاپیک ها رو از ته انباری بالا بکشن:31:
ولی توضیحات و بررسی خوب و یکجایی رو ارائه دادین. دستتون درد نکنه
:31:نقل قول:
فقط در مورد فیلم برداری که فرمودین عرض کنم اون زمانی که این گوشی حرف اول رو تویه بازار می زد همین امکان اسلوموشن هم خودش خیلی شاهکار بود ! اگه الان فیلم برداریش (علیرغم کیفیت قابل قبولش) به چشم نمیاد پیشرفت گسترده ای هست که تویه این زمینه شده ...:20:
ممنونم.
ما که یک ساله این گوشی رو داریم ولی هنوز نفهمیدیم این اسلوموشن چه طوریه:31:نقل قول:
اگه کسی بلده به ما هم یاد بده. ثواب داره به خدا
میدونم اسلوموشن یعنی چی ولی نمیدونم چه جوری باید اینجوری فیلم برداری کنم
سلام اگه سر کاری نیستنقل قول:
به حالت فیلم برداری میرین
options رو انتخاب می کنید همون اولین Tab نوشته slow motion (سومین گزینه) که دو حالت 4/1 , 8/1 داره موفق باشید.
سلام همونطور که گفتم من خودم این گوشی رو دارم کیفیت فیلم برداری در وضوح VGA اصلا قابل قبول نیست (در مورد سامسونگ ها صحبت می کنم چون بقیه اصلا دوربین ندارن چیزی شبیه اسباب بازیه فیلم برداریشون مثل سونی اریکسون که یه 12 مگا داره 240*320 با فرمت 3gp فیلم برداری می کنه) اما همون سال 2008 که این گوشی اومد G800 , G810 در همین وضوح فیلم برداری می کرد,I900 همین صحنه آهسته رو داشت و کیفیت فیلم برداریش 3000-2500 Bitrate بود که از 8510 حدود 1000 تا بیشتره در ضمن pixon m8800 هم با 8510 اومد که همون زمان معروف شد به کیفیت DVD اما من که واسه فیلم برداری یا WAve میگیرم یا آی9000 اما تو عکاسی این گوشی رو فقط می شه از pixon12 عقب دونست که خوب اونهم سیستم عامل نداره البته I8920 هم 12 هستش که خوب فکر می کنم حالا حالا ها باید منتظرش باشیم.نقل قول:
من خودم قبلاً 8510 داشتم تازگی امنیا 2 گرفتمنقل قول:
تو خونه و محیط کم نور امنیا 2 خیلی بهتر عمل میکنه ... 8510 عکسای تو خونش خیلی بیروح و بی رنگ بود که این مشکل تو امنیا 2 و کلاً گوشیای بعد از 8510 ش مثله اس8300 حل شده
البته رو حالت ایندور بزاریش بهتر میشه ولی بازم به گوشیای جدیدتر نمیرسه
تو محیط بیرونم عکسای امنیا 2 یکم شارپتر و روشنتره
یه مشکل دیگه که 8510 داشت سفید بودن نور فلششه که عکسای با فلشش خیلی بد میشد که بازم این مشکل تو امنیا 2 حل شده
در مورد فیلم برداری g800 که اصلاً qvga بود و g810 هم vga 22 فریم
امسال منتظر کمرا فون سامسونگ نباش ... سامسونگ برتریشو تو دوربین ثابت کرده و فعلاً چسبیده به سیستم عامل
سال دیگه شاید 12 بزنه
نسل دوربین های گوشی ها هم عوض شده و رو به پیشرفت مثل سایر مشخصاتشون ! نتیجش رو هم می بینید که در همه زمینه ها به گفته ی دوستمون بهتر شده ...
هر چیزی یه سقفی داره ! روزی نوکیا سری N با دوربین 2 مگاپیکسل رو معرفی کرد ، الان دوربین 12 داریم ! اما شاید بیشتر از این دیگه دوربین لازم نباشه و الان رقابت بیشتر رویه سیستم عامل هست ! گرچه باز هم شاید اکثریت عوام مردم اولین سوالی که در مورد گوشیت می پرسن اینه که دوربینش چند مگا پیکسله ؟!!!