دوستان اگه میشه بازی up را هم نقد کنید .
چون این بازی علی رقم اینکه خیلی ساده است اما فوق العاده جذابه
Printable View
دوستان اگه میشه بازی up را هم نقد کنید .
چون این بازی علی رقم اینکه خیلی ساده است اما فوق العاده جذابه
من که فعلا نمی تونم ADSL فعلا ندارم ولی تا 1 ماهه دیگه چرا . ( البته تا اون موقع فکر کنم 10 بار بازی رو تمام کرده باشی ) اگه حمید می تونه بذاره .نقل قول:
فعلا نقد بازی GTA Vice city stories می خوام بذارم .
سلا به همه ی دوستان عزیز
میشه چند تا بازی بسیار خوب psp رو بهم معرفی کنید حدود 20 بازی
نقد بازی ها رو که آدم می خونه به وجد میاد
واقعا جای تشکر و خسته نباشید داره
مثلا god of war :coo یا resistance رو می دونم
بازی های دیگه
شنیدم mgs هم داره؟
اسم کاملشونو لطف کنید ممنون میشم
این بازی resistance مثل resistance کنسول ps3 که نیست؟
resistance 2 در ps3 که واقعا عالی بود .
با تشکر
MGS portable ops که تک نفره است .نقل قول:
MGS portable ops plus آنلاینه
MGS pease walker سال 2010 میاد .
---------------------------------
resistance هم خوبه ولی سوم شخصه و خیلی فرق داره .
------------------------------------
1. final fantasy crisis core
2.GTA Vice city stories
3 . GTA liberty city stories
4. Killzone
5. Need for speed : under cover
6. fifa 09
7. Tekken
بازی های زیبای جدیدی تو راهه ولی بهترینش همینه .
یک سوال از دوستان
PES 2010 آیا قراره گزارشگر داشته باشه یا نه ؟
با تشکر از hunter lord عزیز به خاطر راهنمایی که به من کردنقل قول:
و یک سوال دیگه شخصیت این بازی mgs اسنیکه.mgs بدون اسنیک ...:41:
در ضمن دوستان من شنبه دارم میرم شیراز تا psp بخرم.اگه بازی خوب دیگه ای به ذهنتون رسید منو برام بنویسید.:46:
پیشاپیش مبارکنقل قول:
MGS همون اسنیک است ( همش )
----------------
بازی
prinny
call of duty
Rock band
N+
رو هم اضافه کن .
خیلی خیلی از بابت تبریک ممنونمنقل قول:
N+ سبکش چیه؟
بازم ممنون
+N سبکش platforming هست.گرافیکی هم نیست،حدود 54mb حجم داره.نقل قول:
میتونم بپرسم کجایی هستید؟:11:
راستی midnight club la remix هم بگیر خیلی باحاله.
نقد و بررسی از خودم
مشخصات بازی :
ناشر: Sony Computer Entertainment America
سازنده: Sony Bend
سبک:Third-Person Shooter
تاریخ انتشار: March 17, 2009
رده بندی سنی: (M (Mature
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان و گیم پلی :
داستان بازی چند هفته بعد از Resistance: Fall of Man دنبال می شود. داستان بازی درباره ی شخصی به نام James Grayson هست که در یک تراژدی شخصی مجبور به کشتن برادرش در یکی از مراکز تبدیلِ Chimeran
(Chimeran conversion center) می شود.
Grayson برای انتقام تصمیم می گیرد با هر مرکز تبدیلی ( conversion center) که مواجه می شود آنرا نابود کند. ولی متوجه می شود که همه ی تلاش های او برای این کار پوچ و بی ارزش بوده. چون در اروپای غربی یک روش جدید برای تبدیل موجودات کشف شده است. در نهایت او با Cartwright و Parker همراه می شود و ...
داستان بازی واقعا درگیر کننده است و به عنوان یک بازی Third-Person Shooter داستان بازی کاملا راضی کننده است.
تنوع دشمنان در سطح خوبی قرار دارد و شما در این بازی شاهد وجود بیش از 10 نوع مختلف از دشمنان هستید.
اسلحه های بازی جالبند و سیستم پناه گیری هم در بازی وجود دارد که البته ضعف هایی دارد ولی در بعضی از مواقع به کمکتان خواهد آمد.
می توان گفت دوربین بازی خوب طراحی شده است ولی در بعضی از مواقع کمی آزار دهنده است . هم چنین با زدن یک کلید می توانید وارد حالت Manual Aim شوید که در این صورت دوربین, بازی را از روی شانه ی شخصیت اصلی دنبال خواهد کرد و برای headshot کردن به این قابلیت احتیاج خواهید داشت.هدف گیری خودکار بازی خیلی دقیق نیست و این موضوع نیز, نیاز شما را به حالت Manual Aim بیشتر خواهد کرد.
در قسمت multiplayer هم تا 8 نفر میتوانید به بازی کردن بپردازید.10/9
گرافیک :
دمو های نمایش عالی طراحی شده اند و داستان بازی را هم به خوبی روایت می کنند. اما بافت های خود بازی کیفیت زیاد بالایی ندارند. (البته وقتی می گم کیفیت زیاد بالایی ندارند منظورم اینه که انتظار ها از این بازی خیلی بیشتر بود و گرنه این بازی همین حالا هم از لحاظ کیفیت بافت ها جزء یکی از بهترین بازی های ساخته شده بر روی PSP است.) البته به خاطر طراحی محیط های بازی که بسیار وسیع و پرجزئیات هستند و همچنین طراحی دشمنان متنوع باید از سازندگان بازی تشکر کرد. 10/8.5
صداگذاری و موسیقی:
یکی از بهترین بخش های بازی همین قسمت است. صداگذاری عالیست.از صدای شخصیت های اصلی بازی گرفته تا فرعی.
موسیقی متن بازی هم در مجموع می توان گفت بسیار خوب است و هیجان کافی را طبق روند بازی به بازی کننده منتقل می کند.(خودم به شخصه :31: در بعضی از مواقع چنان غرف موسیقی متن بازی شدم که حواسم از بازی پرت شد. البته بعضی از موسیقی های متن هم واسم کمی آزاردهنده بود.)
توصیه : برای بیشتر لذت بردن از این قسمت حتما از هدفون استفاده کنید.) 10/9.5
ارزش:
حرف آخر : اگر PSP دارید , این بازی را حتما تهیه کنید. قطعا لذت خواهید برد. داستان بازی خیلی خوب کار شده است.برای بیشتر لذت بردن از بازی حتما به آن توجه کنید ( توصیه های ایمنی را جدی بگیرید.:31:) 10/9
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/9
از نقدتون ممنون ولی یه جورایی اصلا باهاش حال نکردم.سیستم Manual aimش که اصلا جالب نیست.نقل قول: