از تمامی جمع معذرت می خوام (لطف بزرگی در حقم کردین )متوجه اشتباهم شدم
ممکنه خواهش کنم یه نفر امتحانش کنه ببینم از بقیه کامپیوتر ها کار میکنه یا نه
کد:www.shakhes-group.com/1.php
Printable View
از تمامی جمع معذرت می خوام (لطف بزرگی در حقم کردین )متوجه اشتباهم شدم
ممکنه خواهش کنم یه نفر امتحانش کنه ببینم از بقیه کامپیوتر ها کار میکنه یا نه
کد:www.shakhes-group.com/1.php
کار می کنه .
نمی دونم با چه زبونی از همه تشکر کنم ممنون از اینکه نزاشتین وسط کار ولش کنم (الان یکی از شادترین لحظات زندگیم ) :26::39::31:
یه سوال : در جدول mysql دکمه های رادیویی چطوری تعریف باید کنم من قبلا اینطوری می نوشتم ولی در جدول نمیدونم ؟؟؟
[php]$b = $_POST['b'];
if ($b==1)
echo "single";
else if ($name==2)
echo "married";[/php]
شما تو Mysql دکمه رادیویی تعریف میکردی؟!!!!
ببین دکمه رادیویی واسه html ه نه Mysql!
در هر صورت اینو ببین:
[html]
The test for radio<input name="select1" type="radio" value="one" />
[/html]
راستی بهتره واسه اینکه تاپیک ها بهم ریخته نباشن واسه سوالات دیگت یه تاپیک جداگانه بزنی.
موفق باشی
چرا این خظا رو می گیرهنقل قول:
Unknown column 'shsh' in 'field list'
SQL: INSERT INTO `table1` (`id`,`firstname`, `lastname`, `shsh` , `tarekht` , `nationality` , `codm`) VALUES ('', '' , '', '' , '' , '' , '')
داره میگه شما تو دیتابیست فیلدی به نام shsh نداری چک کن ببین بقیه هم مثل این نباشه. (این فیلد برو بساز)
تمام فیلدها رو ساختم . وقتی sub می زنم اطلاعات انتقال پیدا می کنه و در phpmysql در cpanel یک id جدید نشون میده ولی هیچ نوشته ای را در جدول نمیاره و تمام فیلدها رو خالی نشون میده
دوست من تو لوکال یکی یکی چک کن مشکلاشو پیدا کن بعد آپلود کن. این ارور داره اینو میگه: فیلدی با نام shsh نیست که من درج کنم.
ایراد از cpanel و phpmyadmin نیست.
سلام بازم منم
[php]$Sql = "INSERT INTO `table1` (`id`,`firstname`, `lastname`, `shsh` , `tarekht` , `nationality` , `codm` ,`b` ,`child` ,`address` ,`tel` ,`telh`,`posta`,`a`,`moaf`,`job`,`specialty21`,`sp ecialty22`,`specialty23` ,`specialty24` ,`specialty25` ,`public31` ,`public32` ,`public33`,`public34`,`public35`,`cityjob`,`timej ob`,`office61`,`office62` ,`office63` ,`office64` ,`office65` ,`office66` ,`office67` ,`office69`,`office610`,`office611`,`office612`,`o ffice613`,`office614`,`office615`,`office616`,`off ice617`,`office618`,`mony`,`dalil`,`school91`,`sch ool92`,`school93`,`school94`,`school95`,`school96` ,`school97`,`school98`)
VALUES
('$id', '$firstname' , '$lastname', '$shsh' , '$tarekht' , '$nationality' , '$codm' ,'$b' ,'$child' ,'$address' ,'$tel' ,'$telh' ,'$posta','$a','$moaf','$job','$specialty21','$spe cialty22','$specialty23' ,'$specialty24' ,'$specialty25' ,'$public31' ,'$public32' ,'$public33' ,'$public34','$public35','$cityjob','$timejob','$o ffice61','$office62','$office63' ,'$office64' ,'$office65' ,'$office66' ,'$office67' ,'$office69' ,'$office610' ,'$office611' ,'$office612' ,'$office613' ,'$office614' ,'$office615' ,'$office616' ,'$office617','$office618','$mony','$dalil','$scho ol91','$school92','$school93','$school94','$school 95','$school96','$school97','$school98')";
$Result = mysql_query($Sql) or die(mysql_error() . "<br>SQL: " . $Sql); [/php]چرا از b$ به بعد در جدول mysql اسم خود هر فیلد میاد به جای مقدار وارد شده ؟؟؟
یه سوال پیش اومد برام : فرم کامل شد و وقتی اطلاعات از کامپیوتر خودم وارد می کنم وارد جدول در cpanel می شود و می توانم اطلاعات وارد شده ببینم ولی شخص دیگه ای از یک کامپیوتر دیگر اطلاعات پر می کنه و ارسال می کنه در cpanel وارد می شه و یک id جدید نشون میده ولی تمامی فیلدها رو خالی نشون می ده .
چرا ؟؟؟؟؟ این مشکل پیش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41: