دوست عزیز امتحان کردم فارسی ارسال میکنه اما اگر انگلیسی داشته باشد ارسال نمیکند ولی فارسی را کامل ارسال میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط nishnish
Printable View
دوست عزیز امتحان کردم فارسی ارسال میکنه اما اگر انگلیسی داشته باشد ارسال نمیکند ولی فارسی را کامل ارسال میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط nishnish
اگه ميتوني با يه گوشي ديگه هم امتحان كن
دوست عزیز مشکل من حل شد با تغییر شماره مسیج نامبرم دیگر مشکلی ایجاد نشد و سنتر نامبر جدید استفاده کردم به مابقی دوستان هم که این مشکل را دارند توصیه میکنم این کار را بکنندبرخی سیم کارتهای جدید با مسیج سنتر قبلی مشکل دارند مخصوصا با گوشیهای نوکیا
با تشکر از همفکری شما
خوشحالم مشكلت حل شد
با سلام:
فكر كنم تو اين تاپيك بد نباشه، تو چندتا سايت نوشتم جواب نگرفتم!
راستش يك گوشي 6670 دارم، اون اولا كه گرفتم چندتا sms مهم رو از فلدر message گوشي كپي كردم رو هارد(پسوندش vmg)
حالا نميدونم چجوري رو گوشي برگردونم، همينجوري كه كپي مي كنم پيغام خطا ميده.
لطفا اگر ميدونيد راهنمايي كنيد.
متشكرم.
دوست عزيز توسط همون برنامه پس سي سوايت كه همراه گوشي هستش به راحتي ميتوني اين كار رو انجام بدي
دوستان كمك:
اس ام اس ميفرستم به طرف نميرسه
centre number رو هم 10 بار عوض كردم !
وقتي واسه كسي اس ام اس ميزنم تقريبا 4 ساعت طول ميكشه به دستش برسه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . دوست عزیز گوشی من سامسونگ X700 هست و باهش نمی تونم عکس اس ام اس رو ببینم.
سلام 2 روزه كه روي صفحه گوشي من(نوكيا6600)مدام علامت ارسال sms مياد. فكر كنم ويروسي شده.اگه اينطوره لطفا آنتي ويروس مربوطه را برايم ايميل كنيد با تشكر