----------------
Printable View
----------------
من این تاپیکو کامل خوندم . آرزوی موفقیت برات دارم ولی فقط یک نقطه :
با تمام احترامات فقط یه توصیه است و صد بی احترامی ندارم .
اینقدر از خودت تعریف نکن ، یعنی تو نامه مثلا" به شرکت بنز یا بی ام و نگو من می توانم آینده ی خوبی داشته باشم ، من می توانم فلان کار کنم و یا غیره ! اونا به این که تو کی هستی و چی می شی توجه نمی کنند اونا فقط فکر شرکت خودشون هستند و شاید انتخاب یه طرح که باعث فروش بیشتر یه محصول و سودآوری برای شرکتشون می شود ، سعی کن تو نامه ات فقط منافع اون ها رو بنویسی مثلا بگو ، این طرح خیلی زیبا است و باعث فروش می شود و ... . نمی دونم یه همچین چیزی .
ممنون .
FARSHAD_200_7@YAHOO.COM
راستی فکر آیرو دینامیک این خودرو رو هم کردید؟
فکر بازی نور چی؟
مزدا هم دارم میگردم.
:11:
فکر کنم اینم مزدا باشه:
webmaster@mazda.co.jp
----------------------
--------------
سعید جان انشاالله این مورد درست میشه و به هدفت میرسی ولی اگه خدایی نکرده نشد با این یکی نا امید نشو .
بیشتر تمرین کن بیشتر تلاش کن تا جایی برسی که خودشو نبیان دنبالت مطمئن باش میان .فقط تا میتونی واسه شناخته شدن کارات تلاش کن .تو مسابقات بین المللی شرکت کن(اکثرا اینترنتی هستش.ماهم سعی میکنیم تا حد امکان بهت خبر برسونیم )توی همین دوره هایی که آقای بر خورداری برگزار میکنه برو کارت رو ببر کم کم بین اونا برو .
پول همه مشکل دارن ولی حل میشه من خودم می خواستم برم ایتالیا همه چیز داشت درست میشد واسه طراحی خودرو میرفتم تورینو درس بخونم ولی همین مشکل پول جلوی من رو هم گرفت .
ولی تا حالا هیچوقت نا امید نشدم.هنوزم پی کارش هستم تا یه روز برم.
سعید جان، دوست عزیز.
کارت رو دیدم. نسبت به اینکه طرح اولت بوده خوبه.
ولی پیشنهاد من اینه به همه کارخونه ها فعلا پیغام نده. به نظر هر کاری که میکنی رو فقط به کارخونه های خاصی بفرست.
ضمن اینکه همونی که بهت گفته طرح رو بده (همون که خارجی هم بود و فکر کنم امین بهت داد) ممکنه نقطه شروعی باشه.
در واقع منظورم اینه که نیاز نیست حتما از بزرگترین خودرو ساز ها شروع کنی.
نيچه:پرواز را با پرواز آغاز نميكنند. آنكه ميخواهد روزي پريدن آموزد، نخست ميبايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد.
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم. زاویه گرفتن عکس رو بهتر انتخاب کن.
مثلا اگه در عکس اولی (همون نمای کلی) که بهم دادی دوربین رو در جهت محور Z ها بیشتر بالا میبردی بهتر بود. طوری که روی کاپوت مشخص باشه.
اینجوری بازی نور ماشین خوب درنیومده و چراغهاش خیلی شکسته به نظر میاد.
اگه تونستی و شرایطش برات جور شد، کلاس رو هم برو.
------------------------------
عکس از همه نما ها کامل دارم و اون عکسی که برات فرستادم cut کردم برات فرستادم ...حدود 20 عدد عکس تهیه کردم.مدل بیشتر مد نظر هست فکر میکنم