همه ی صفحات رو نگاه کردم:31:
کارت بیسته.:thumbsup: البته من هنوز آماتور هستم تازه شروع کردم به یادگیری! و نمی تونم ایرادات رو تشخیص بدم ولی در کل قشنگ و ظریف کار کردی.:cool:
به چشم دارم می بینم که خیلی سعی داری روش تمیز کار کنی.:46:
Printable View
همه ی صفحات رو نگاه کردم:31:
کارت بیسته.:thumbsup: البته من هنوز آماتور هستم تازه شروع کردم به یادگیری! و نمی تونم ایرادات رو تشخیص بدم ولی در کل قشنگ و ظریف کار کردی.:cool:
به چشم دارم می بینم که خیلی سعی داری روش تمیز کار کنی.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارت حرف نداره عادل جان...خیلی عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط به لباسش جزییات بیشتری بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه ی صفحات رو نگاه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چشم دارم می بینم که خیلی سعی داری روش تمیز کار کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
خوب اینم هم جزئیات روی لباس ها :
کارت خیلی خوب شده عادل جان , لباسش هم خیلی قشنگ در آوردی...آفرین
فقط یه کم روی کمر بندش کار کن.
خیلی ممنون آرزو جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به عالی شد عادل جان , خیلی قشنگ کار کردی من هم الان لباسم رو بردم تو zbrush اما به پای شما که نمیرسه:41:
بسیــــــــار عالی آقا عادل.
خسته نباشی.
منتظر ادامشم..........
تا جایی که میتونستم جزئیات دادم. هر کی نظر نده ایشاا... دندوناش بریزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر :
کد:http://-------------/files/oha0ebb8t1ald37b3dia.jpg
شاید بشه گفت مدلینگ تمومه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظراتتونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفـــــــــــ نداره آقا عادل.
جدی می گم خیلی خیلی عالیه.
منتظر تکسچر و رندر هم هستم........
مدلينگ و جزييات خيلي خوب شده
ولي حالت دست و پاهاش خيلي طبيعي نيست.
در كل عالي!
خسته نباشي