سلام من اين بازي را تا اخر رفتم ولي در اخر فيلم درست و حسابي نشون نداد كه چي شد
در ضمن روي عكس بازي عكس بازيگر مشهور فرانسوي است كه من اونو اصلا تو بازي نديدم
ايا راه هاي ديگري توي بازي وجود دارد كه من نرفته باشم
Printable View
سلام من اين بازي را تا اخر رفتم ولي در اخر فيلم درست و حسابي نشون نداد كه چي شد
در ضمن روي عكس بازي عكس بازيگر مشهور فرانسوي است كه من اونو اصلا تو بازي نديدم
ايا راه هاي ديگري توي بازي وجود دارد كه من نرفته باشم
آرش جان مگه همچين چيزي ممكنه :blink: ازاول تاآخربازي نصف مراحلو بايدبااون ياروژاپنيه بريدونصف بيشترشم باهمين بازيگرمعروفه....احتمالاايني كه شمامي گيديه چيزديگست :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
راههاي ديگه اي هم نداره اين بازي...فقط فقط مثل اويل بايك راه مي شه رفت آخرش .
آخربازي هم هردوبه زمان خودشون برمي گردن وموفق مي شن ماشين زمان وازكاربندازن ودنيا!!!رونجات بدن...ونشون مي ده كه بازي هنوزادامه داره يعني بايدمنتظرسري چهارم اين بازي قشنگ وجالب درنوع خودش باشيم
ازاين بيشترنمي دونم شرمنده :blush:
يعني بازي رو اشتباه خريدم
من تقريبا نصف بيشتر بازي را با ژاپني يا سامونوسكي ميرم و بقيه را با يك دختر كه تو بازي است و در كل براي نجات شاهزاده يوكي يا كويكي اسمش يادم نيست ميرم ودر اخر بازي هم با يك غول ميجنگم كه اتش و ليزر پرت ميكنه هجم بازيهم 3.5 گيگ است كه توي يك سيدي فشرده بود خريدم كه يك ساعت طول كشيد تا نصب شد
من تو نصب اين بازي مشكل دارم يكسره پيغام ميده بعد از نصب failed creating the direct 3d divice نمي دونم چي كار كنم هر كاري كه به ذهنم رسيد انجام دادم لطفا راهنمايي كنيد
بازي كه گرفتي تك سي دي بود
ببین عزیز شما باید DirectX رو نصب کنی . بعدش کارت درستهنقل قول:
من تو نصب اين بازي مشكل دارم يكسره پيغام ميده بعد از نصب failed creating the direct 3d divice نمي دونم چي كار كنم هر كاري كه به ذهنم رسيد انجام دادم لطفا راهنمايي كنيد
کارت گرافیکتون چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Elssin
دوستان من تو این بازی یه مشکل دارم اونجایی که مر حله کشتی تموم میشه بعد اون یارو سامونوسکه یه جایی
وایستاده که دوتا در داره و نمی تونه از در بره تو حالا باید چیکار کنم لطفا یکی کمک کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط Elssin
عزيز ماله كارت گرافيكته
منم اين مشكل رو داشتم ..يه كارت گرافيك Nvidia geforce xfx 256 گرفتم مشكلم حل شد....از direct x نيست ..از كارت گرافيكته...