نقل قول:
الکس جان یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه !
اگه سر کار بودیم حداقل حقوقمون رو بده !!!:31:
نقل قول:
الکس جان یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه !
اگه سر کار بودیم حداقل حقوقمون رو بده !!!:31:
نه داداش چه سره کاری !!
آقا این سایت از GSMArena تقلید کرده !!
یادتونه واسه 5 مگاپیکسلیها GSMArena این کار رو کرده بود که همه نظر دادن و بعد هم نتایج رو اعلام کرد
الان هم اون مسابقه تموم شده و نتیجشم مشخص شده !!
ولی خاب اینجا در واقع داره تکرار میشه !!
ولی دم موتو گرم بعد از 2 سال یه 5 مگی زد کل همه رو خوابوند (خسته نباشه)...:دی
ولی نکته مهم اینجاست که امنیا اصلا کمرا فون نیستش ولی بازم دوم شد ببین اگه جی 810 بود چی می شد....!!!
ولی تاپیک مفیدی بود ....و البته با هیجان ...!!!!
بچه با اجازه همگی میخوام براتون ترجمه کنم سایت رو البت تا جایی که بتونم....
من یک کوچلو چینی هم بلدم ..
(در حد استفاده از دیکشنری):2:
بهراد اعتبار این سایت چینیها رو با gsmarena (خداییش ته سایته موبایله) مقایسه میکنی ؟ !نقل قول:
نه داداش چه سره کاری !!
آقا این سایت از GSMArena تقلید کرده !!
این سایت eprice چینی اصلا w980 تقلبی رو گزاشته بود برا فروش با آرم sany ericsson ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مقایسه دو زار برای من ارزش نداره . عکسها رو هم عوض کرده مارک گزاشته . (حداقل فول سایزشم نزاشته تا تو exif ش مشخص باشه )
حمید جان گیر الکی نده سایت تایوانی هست و حسابی کارش درستهنقل قول:
خوب تا قبل از این Mobile-review ,engadget ,... همه با SE بد بودن اینم اضافه شد عزیزم این سایت ها اعتبارشون رو به پای یک مبایل خراب نمی کنن و برای اعتبار و درست نویسی مطرح شدن واقعآ باور کن SE تو دوربین این مدل بد کار کرده چطور از واکمن سونی یا سری ها قبلی بد ننوشته بودن اینقدر تعصب به خرج ندین به هر حال اسم بزرگ SE به خاطر یک مدل بهم نمی خوره...
منظریم.....با تشکر...!!نقل قول:
بچه با اجازه همگی میخوام براتون ترجمه کنم سایت رو البت تا جایی که بتونم....
من یک کوچلو چینی هم بلدم
اشکال نداره ...نقل قول:
بهراد اعتبار این سایت چینیها رو با gsmarena (خداییش ته سایته موبایله) مقایسه میکنی ؟ !
این سایت eprice چینی اصلا w980 تقلبی رو گزاشته بود برا فروش با آرم sany ericsson ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مقایسه دو زار برای من ارزش نداره . عکسها رو هم عوض کرده مارک گزاشته . (حداقل فول سایزشم نزاشته تا تو exif ش مشخص باشه )
یه روزم نوبیت شما میشه
هر سایتی که از اس ئی بد میگه شما میگین با اس ئی مشکل داره یا میگین گوشی نسخه بتاش بوده اگه اینجوریه چرا کا 800 نسخه بتاش اینجوری نبود
به هر حال سونی اریکسون یه مدتیه داره در جا میزنه ولی شما قبول نمی کنید....
این ریویو توسط یک رویو نویس بزرگ IT که تایوانی هست به نام Xuan Yang Zhe نوشته شد که کافی اسمش رو Search کنید و ببند که توی مبایل Mobiles Mania که همیشه GSMARENA از مقاله هاش استفاده میکنه سردبیر هست نوشته شده
عکاس ها هم Liu Hao, Yang Zhe Xuan هست دی...:31:
Liu Hao هم کلی سایت داره و عکاس بزرگی هستش...
خود مقاله هم بر حسب A-B-C-D-E طبقه بندی کرده و نوشته ZN5 فعلا تو بازار نیست ولی از نطر عکاسی بهترین گزینه بوده و قابل قیاس نبود...
دقت این مقاله اینقدر بالاست بالاست که حتی مناطقی که توش عکس ها انداخته شده رو هم دققیق نوشته
Mountain store
spots to Ukraine
Ukraine to downtown
VW TIGUAN TDI car shooting
New York New York shopping mall
Lutheran Shin Kong Mitsukoshi A9, A11 Museum
new stage in Taipei
Korean rice Kamameshi
Night - Da-an MRT station
Night - on the top floor overlooking the Taipei 101 Tower
بعد از ZN5 به ترتیب چپ به راست این مدل ها بیشترین امتیاز رو اوردن
Nokia N82, Samsung i908 OMNIA, LG KF750 Secret, Sony Ericsson C902
گیر الکی کیلو چنده ؟ شما اصلا اون پست منو دیدی ؟؟ یعنی اینقدر مطلب سخته که نمیگیرید ؟ فقط کافیه به درختان روی تپه ها نگاه کنید و عکسها رو مقایسه کنید ! ببینید مال c902 چه رنگیه ماله امنیا و A چه رنگیه ؟ دیگه از این واضحتر مثل روز مبرهنه ! صد رحمت به موبایل ریویو اگه بتا بود( عکس بتای zn5 یادته اون درخته من گزاشتم چه اعتراضی کردی یادته؟) حداقل عکس خود c902 بود ( فول سایز داشت , exif داشت ) من میگم مقایسه ی این سایت چند جاش میلنگه ! هر کی دوست داره قبول کنه هر کی هم قبول نداره نداشته باشه اجباری نیست .. ولی من تا حالا عکسی از c902 ندیدم آسفالت خیابون سبز کمرنگ باشه !نقل قول:
حمید جان گیر الکی نده سایت تایوانی هست و حسابی کارش درسته
خوب تا قبل از این Mobile-review ,engadget ,... همه با SE بد بودن اینم اضافه شد عزیزم این سایت ها اعتبارشون رو به پای یک مبایل خراب نمی کنن و برای اعتبار و درست نویسی مطرح شدن واقعآ باور کن SE تو دوربین این مدل بد کار کرده چطور از واکمن سونی یا سری ها قبلی بد ننوشته بودن اینقدر تعصب به خرج ندین به هر حال اسم بزرگ SE به خاطر یک مدل بهم نمی خوره...
این نمونه عکس c902 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایزش هم هست .
منم با حمید موافقم در این مورد............چون من هم هر چی عکس دیدم از c902 همشون رنگ رو بخصوص سبز رو خوب معلوم می کردند اما این عکسش می لنگه............هر چند من به a رای دادم......چون تو شب از نظر من عالی بود...........ولی omnia هم میگم نیست چون omnia تو شب به اون خوبی نمیگیره...........