سیستم عامل جاوای c905 خیلی باارزش تر از ماله ال جیه ( این به همه اثبات شده یکی از نقاط قوت گوشیهای اس ای سیستم عامل بی نقص جاواشونه--) بعلاوه اینکه پروژه کاپوچین هم به c905 اضافه شده -- سی 905 کی پد داره الجی نداره -- طبق عکس سامسونگ معلومه که ال جی لامپ led نداره و زنونش هم به نظر من کوچیکه نه ؟ سی 905 هم led داره هم زنونش گندست --واقعا حال میکنم با اس ای تو رده گوشیهای سایبرشات واقعا رو دوربین حرفه ای عمل میکنه همه امکانات لازم رو میزاره (حالا نگید فیلم برداری که منظور عکاسیه -- هروقت یه سری هندی کم زد اونوقت بیایید گیر بدیدqvga و فلان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد گوشی اسلایدر رو هرچه قدر باریک بسارن بازم از بقیه کلفتره چون از اسمش پیداست--(اصلا گوشیهای ساخت ژاپن همه گندن مثلا w900 $ s700 ) --گوشی ال جی فقط یه ال سیدیه --نقل قول:
من که نگفتم سونی این چیزا رو نداره و فقط ال جی داره !!!!
ولی سونی 136 گرم وزنشه ، حدود 20 میل ضخامتشه و نمایشگرش سایز متوسط 2.4 اینچ رو داره (یه چیزی تو مایه های گوش کوب!!!) در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
================================================== ====================
این گوشی رسما معرفی شده ؟ باید تو سایت ال جی بالخره یه خبری باشه ازش --- لینک اگه کسی داره اخ کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]