ایراد!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:نقل قول:
ایراد!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:نقل قول:
معایب فلش زنون:
در حالت نور عادی عکس هایی که با فلاش گرفته می شوند کمی زرد به نظر می رسند و مسلماً عکسهایی که با نور معمولی گرفته شوند طبیعی تر به نظر می رسد. بدون استفاده از سه پایه دوربین مسلماً لرزشهایی وجود دارد و باعث تار شدن و لرزیدن عکس می شود.
از طرف دیگر استفاده از فلش Xenon تاثیر منفی روی باتری گذاشته و مصرف باتری زیادی دارد
یکی از معایب آشکار این فلاش این است که نقطه نورانی حاصل از آن بخصوص زمانیکه از جسمی در فاصله نزدیک عکس گرفته شود، در عکس کاملاً مشخص است.
کیفیت عکس هایی که توسط فلاش گرفته می شوند از کیفیت عکس هایی که در طول روز و با نور معمولی گرفته می شوند پایین تر است ولی اگر مجبور باشیم در تاریکی مطلق عکس بگیریم k800 به خوبی این کار را انجام می دهد.
منبع: GSM
اگه قرار بر این باشه پس پست های صفحه اول اون عکس از کتاب که نور 5610 همه جارو سفید کرده بود اگه فلش خاموش بود k800 هیچ کاره بود چون کاملا نوشته ها خوانا میشدند یا در پست اول عکس 5610 اگر حالت day night رو فعال میکردن فلش نور در دوربین هم 2 درجه بیشتر میکردن بازم 5610 برنده میشد درست اینه که در یک شرایط و با یک تنظیم یکسان باهم عکس بگیرن نه اینکه بیام فلش خاموش کنیم حالتشو عوض کنیم 5610 هم با تغید حالا wihte balanc میشه زرد رنگ گرفت
ببین اگه میخوای به GSM استناد کنی منم به GSMArena استناد میکنم و نتیجه رو هم که خودت میدونی.نقل قول:
ولی اگه میخوای تجربی صحبت کنی:
هیچ حالت زردی توی عکسا مشاهده نمیشه و رنگهاش هم طبیعیتره. (عکسایی که گرفتم رو ببین و همینطور عکسای خودتم ببینی میبینی رنگاش طبیعیتره)
لرزش هم 200% رد میشه. اصلاً یکی از ویژگیهای سایبرشات لرزش گیر اونه. ولی من که با 5610 عکس میگیرم یکم دستم بلرزه گند میزنه توی عکس در حالیکه کا800 همون لحظه میگیره.
مصرف باتری هم ربطی به مقایسه دوربین نداره.
بقیه موارد هم خودتون توی عکسای گرفته شده بینین و به این نتیجه برسین که غلطه!!
تکراریه، قبلاً در موردش بحث شد...نقل قول:
اولا كه دوربين هاي حرفه اي كه عكاس ها از اون استفاده ميكنن 100 برابر سخت تر از كا800 تنظيم ميشن و براي گرفتن يك عكس بعضي وقتها 4-5 دقيقه فقط تنظيم ميكنن و اين نميتونه جزء ضعف دوربين لحاظ بشه.نقل قول:
از قديم گفتن هركه طاووس ميخواهد جور هندوستان كشد.دوربين هاي اتوماتيك براي استفاده افراد آماتور طراحي شدن و نبايد از اونها انتظار عكس هاي عالي را داشت.كار كردن با دوربين كا800 و در كل دوربين هاي گوشي هاي سوني اريكسون سخت تر از نوكيا است ولي نه اونطور كه از هر 100 نفر 10 نفر بتونن ازش استفاده كنن.فقط با چند بار عكس گرفتن و امتحان حالت هاي مختلف ميشه فهميد چطوري بايد با گوشي عكس گرفت
اين ديگه خيلي خنده دار بودنقل قول:
دوست عزیز عکس هایی که k810 گرفته مثل انه که زیر لامپ 100 وات گرفته شده در ضمن عم; ها در داخل کامپیوتر مثل اینه که دست لرزیده باشه و یک خورده مات هست نه در گوشی .در ضمن کجای عکسا k800 که من گرفتم طبیعی هست؟ مثل اینه که یک محیط تاریکه و با لامپ 100 وات روشنه که نورشم به همه جا نرسیده ولی مال 5610 کاملا طبیعی نور لامپ مهتابی رو نشون داده و رنها کاملا طبیعی و زیبا هستند. اگه منظورت زرد شدن به چشمتون زیبا تره بفرما اینم عکس زرد با 5610 با تغیر در تنظیماتش انجام شده :
منتظر عکس k810 هم باشیدکد:http://i34.tinypic.com/htcoi0.jpg
شما فکر میکنید چون سایبرشات هست حالا دیگه تموم خداست !!!!!!!!!!!! k770 که لنز سایبرشات داره در مقابل 5610 هیچی نیست یا دوربین T650 همینطور کیفیت به 5610 نمیرسه
تکراری نیست قبول حقیقت واستون سخته اگه بنا بر اینه که با تنظیمات متفاوت بخوایم مقایسه کنیم ماهم بلدیم خوب با 5610 عکس بگیرم فقط کافیه اون کارایی که من گفتم رو انجام بدید بیبند اگه K800 روش میشه حرف بزنه یا نه .بازم میگه عادلانه اونه که همیچیز یکسان باشه وقتی فلاش اتوماتیک باشه هر وقت خودش بخواد فلش میزنه حالا فرض بر اینم که فلش خاموش باشه بازم نمیرسه من تست کردم در اولین فرصت عکس هم میزارم ولی تاکید میکنم در تاریکی مطلق K800 برنده هست 100% تایئد میکنم ولی در شرایط دیگه ضعیفه اگه نور بسیار کم باشه ما هم بلدیم با 5610 کاری کنیم که کیفیت بالانر بیاد ( نور رو زیاد کنیم/ حالتشو عوض کنیم و......) در ضمن در هر ورژن گیفیت عکسا فرق مکنه مثلا ورژن 4.21 کیفیت خوبی نداره 4.81 خوبه و به K800 میرسه اگه ورژن از این پایین تر باشه عمرا به K800 برسه الان دیگه ورژن جدید هم امده دیدم گیفیت عکسا کمی بیشتر هم شده به زودی منم گوشیمو آپدیت میکنم و عکسهایی بهتر میگیرمنقل قول:
با تکر