به نظر من غمگین ترین بازی بازی dino crysis 2 بود . اونجا که زنه از پیششون میره و مرده با اون دختره که زیر قفسه گیر کرده تنها می مونه تا اینکه جزیره منفجر میشه.
Printable View
به نظر من غمگین ترین بازی بازی dino crysis 2 بود . اونجا که زنه از پیششون میره و مرده با اون دختره که زیر قفسه گیر کرده تنها می مونه تا اینکه جزیره منفجر میشه.
سلام
نمیتونم بگم این بازی Indigo Prophecy / Fahrenheit منو زیاد غمگین کرد یا نه ولی هر موقع که بازیش میکردم تا مدتی دپرس میشدم
مخصوصا اون صحنه ای که شخصیت بازی میره به دوران کودکیش و خاطرات زندگی تو یه منطقه نظامی براش تداعی میشه
همون صحنه ای که دوستاش تو انبار مهمات گیر میفتن و کشته میشن
والا منکه کلا میخندم بهشون! وقتی میمیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میشه اینها رو گفت:
Mafia
Dreams Fall
دیگه فعلا یادم نمیاد!
اتفاقا مافیا رو دی ویدیش رو گرفتم دارم دوباره میرم الان باید sam رو تو موزه بکشم
من به خاطر سرنوشت آرتاس ناراحت شدم
آقا اجازه ما بگیم رزیدنت اویل 4 زیباترین بازی که کردم وقتی تموم شد.اولین بازی ژاپنیه که من دیدم و اینقدر خوشم اومد.
حاج آقا mosolimتو که مثل من عشق leon هستی؟
واااااااای یعنی هیچ کدوم kane and lynch رو بازی نکردید؟؟؟زیبا ترین بازی و غم انگیز ترین بازی که دیدم که از همون سکانس اول کین یه نامه به دختزش مینویسه که اگه انگلیسیتون خوب باشه اشکتون در میاد!!.پیشنهاد میکنم داستان بازی رو حتما بخونین
:34::19:اوه چه رمانتیکنقل قول:
سلام
کشته شدن کاپیتان پرایس در Cod 4 واقعا ناراحت کننده و درد ناک بود...
مافيا،واقعاً آخرش غمناک تموم شد.