آره !!
گرونه !! ولي گوشي خوبيه !!
Printable View
آره !!
گرونه !! ولي گوشي خوبيه !!
کسی این گوشی رو نخریده یه مقدار در مورد صدا و دوربینش توضیح بده
خیلی گوشی باحالیه
نقل قول:
کسی این گوشی رو نخریده یه مقدار در مورد صدا و دوربینش توضیح بده
خیلی گوشی باحالیه
یه سر به این پست بزنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3345965&postcount=178
واقعا عجب گوشي هست
سلام من عضو جدیدم . امروز 13 بهمن 1387 با اسن سایت آشنا شدم و عضو شدم. میخواشتم بدونم این گوشی(w902) وارد ایران شده؟ اگه آماری دارید به ما هم برسونید .ممنون از همتون
بله وارد شده
قیمتش هم توی سایت گوشیشاپ 410 زده شده
من 400 دیدم توی شیراز.خیلی گوشی خوشکلی هست.ولی حیف که گرونه.
سلام،من طرفای 7 یا 8 بهمن بود که با قیمت 475 هزار تومن خریدمش!گوشی خوشگلیه،هم از لحاظ ظاهر زیبا و کشیده اش هم از
نظر رنگ و اندازه و وزن!
دوربینش که نیازی به تعریف نداره،کیفیت فیلمبرداریش هم خوبه،یعنی یه جورایی بگی نگی صفحه یهو شطرنجی نمیشه(دوستانی که
با موبایل فیلمبرداری میکنن میدونن چی میگم)
دکمه ی روی گوشی هم که دیگه قابلیتهاش قبلا گفته شده،حال میده باهاش صدا رو کم و زیاد کنی یا آهنگو بزنی تراک بعدی،درضمن
قلقش هم راحت دستتون میاد...وضوح صدا با وجود اینکه پشت گوشی فقط یک اسپیکر هست خیلی عالیه(یا حداقل برای من کافیه)
هدفونشو هم که اگه بزاری دیگه میشه آخرش!!!
دیگه از چیش بگم؟؟آهان مشکلاتش!
چند روز پیش گوشی به طرز وحشیانه ای حین دویدن از جیبم افتاد و با اجازه حین افتادن شوتش هم کردم!پشت گوشی خیلی مقاومه
ولی درپوشش راحت باز میشه،نوکیا که از دستم میافتاد دل و روده ش سریع بیرون نمیومد ولی این هم قابش در اومد هم باطریش
(البته اینو کتمان نمیکنم که بدجوری خورد زمین)خوشبختانه جز چند تا خش سطحی چیزیش نشد!
درکل فکر کنم پشتش زیادی راحت باز میشه!
یه مشکل عجیب دیگه ش(که قبل از افتادن گوشی هم وجود داشت)اینه که گوشی گاهی اوقات الکی ریست میشه...نمیدونم چشه
ولی بهرحال قلب آدم میاد توی دهنش!
تمام!
پ.ن:یه موزیک پلیر باحال داره که دیگه از اینکه بخوای یه مشت سیم به خودت آویزون کنی بی نیازت میکنه(نمیدونم اسمشو چی بزارم
بهرحال همون موزیک پلیر جذابتره!دی)
اول اسفند ماه تو علاالدین از 375 تومن بدون گارانتی تا 470 تومن با گارانتی قیمت گرفتم ..
البته گارانتی متفرقه هم بود 390 تومن
فقط بنفش و سبزش موجود بود ..
هر کدوم از فروشنده ها هم چیزهای متفاوتی توی جعبه ها داشتن ! یکی هندز فری بلوتوث داشت .. یکی نداشت ..
واقعا که حرف نداره قیمت امروز چنده؟