زبونتو گاز بگیر .نقل قول:
خدا نکنه شبیه dungeon siege بشه . ضایع ترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم .
به نظر من خیلی شبیه Oblivion هست ( بهترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم )
Printable View
زبونتو گاز بگیر .نقل قول:
خدا نکنه شبیه dungeon siege بشه . ضایع ترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم .
به نظر من خیلی شبیه Oblivion هست ( بهترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم )
دوستان کسی میدونه این بازی دارای چند کلاس هست و اونها چه کلاس هایی هستند (البته دوستمون تو پست اول یک چیزهایی به عنوان کلاس نوشته, اما فکر نکنم, آخه Dwarf Noble, Dwarf Commoner و... کلاسن مگه؟!)
شما RPG باز نیستی Oblivion که خیلی خدا بود اون زمان چندین جا بهتری بازی سالم شد، اینم شبیه Oblivion هست.نقل قول:
دیگه انقدر از این جمله ها شنیدم :نقل قول:
شما RPG باز نیستی
شما گیمر نیستی
شما ... نیستی
کاملا ایزوله شدم .
نه آقا جون ما هیچی نیستیم .
خوش به حال شما که هستی ...
خوب ببخشید، شما بهترین بازیه RPG رو دوست نداری ولی RPG باز خوبی هستی، خوبه حالا؟نقل قول:
به نظر من بازیهای RPG بازیهای خوبی هستند اما احتیاج دارند به اینکه زبان انگلیسی رو خوب بلد باشیم تا از بازی کاملا لذت ببریم .
امیدوارم این بازی هم بازی خوبی از آب دربیاد.
درسته و اصلاً تو خیلی از بازیهای جدید RPG تصمیماتی که داخل بازی میگیری تو روند بازی تأثیر مستقیم دارن، اصلاً اگر زبان ندونی که نمفیهمی چیکار داری میکنی همینطور تو گفتگوها گزینه ها رو الکی زدن که بازی نمیشه نصف لذت بازی به اینه که نتیجه تصمیماتی که خودت گرفتی رو بعدا ببنی. نمونه های همچین بازیهایی بجز همین DragonAge مثلاً MassEffect یا Fallout 3 که تصمیمات نتیجه بازی رو کلاً تغییر میده، مخصوصا تو MassEffect اون تصمیم دوستی با اون دختر آبیه از مهمترین تصمیماتی بود که من گرفتم :31:.نقل قول:
عجــــب :31:نقل قول:
البته فکر می کنم استالکر هم جا انداختی دوست عزیز ...
البته دوست عزیز درسته که Stalker یه بازی Open World بود و شبیه یه RPG اما نمیشه بهش گفت RPG .نقل قول:
در ضمن یکی از دوستان آبلیویون رو بازی خوبی نمی دونستند که باید به ایشون بگم به نظر شما یه بازی خوب RPG باید چه جوری باشه ؟
Open world بودن فکر نکنم توی مشخص کردن سبک RPG بازی نقشی داشته باشه.نقل قول:
استالکر هم سبکش RPG هست (اونطور که من دیده بودم خود GSC GameWorld گفته بود بازی هم FPS هستش و هم سبک RPG رو به همراه داره) چون از چند راه تموم میشه و همونطور که خودتون میدونید کار های ما وسط بازی توی طریقه به پایان رسیدن تاثیر مستقیم داره. این از ویژگی هایی هست که استالکر داره و میشه جزء RPG ها هم حسابش کرد.
Dragon Age: Origins به نظرم یک RPG قوی هست.